Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές

Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές
Πέμπτη, 04/07/2024 - 14:32
  • Το μέλλον την ηλεκτροκίνησης είναι στα χέρια μας με τη νέα σειρά οικιακών φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων Schneider
  • Ο ταχυφορτιστής EVlink Pro DC επιτρέπει τη γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική φόρτιση EV για κτήρια και στόλους, ενώ επιταχύνει τους στόχους βιωσιμότητας.

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσίασε δύο νέες σειρές φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων που έρχονται να ολοκληρώσουν την προϊοντική γκάμα της εταιρείας και να καλύψουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης, από κατοικίες, μέχρι μεγάλα κτήρια και στόλους οχημάτων.

Σήμερα, οι μεταφορές αντιπροσωπεύουν το 23% της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας και τα κτήρια το 26%. Για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές, πρέπει να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και την υιοθέτηση πράσινων πηγών. Συνδυάζοντας αποτελεσματικές λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με τη διαχείριση διανομή ηλεκτρικής ενέργειας με έξυπνο λογισμικό, οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας, να διατηρήσουν την αξιοπιστία, να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της ενέργειας και να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

EVlink Pro DC 180 kW

Ο νέος ταχυφορτιστής EVlink Pro DC είναι σχεδιασμένος για εμπορικά ή βιομηχανικά κτίρια και στόλους οχημάτων. Παρέχει γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική φόρτιση, επιτρέποντας την επίτευξη φόρτισης 80% σε μόλις 20 λεπτά. Ο σταθμός φόρτισης συνδυάζει την αποτελεσματική χρήση ενέργειας με την ελαχιστοποίηση του κόστους, ενώ ενσωματώνεται άψογα με συστήματα διαχείρισης ενέργειας όπως το EcoStruxure EV Charging Expert, προσφέροντας έξυπνη διανομή της διαθέσιμης ισχύος και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του νέου σταθμού ταχείας φόρτισης :

  • Κλιμακούμενη ισχύς από 120 έως 180 kWκαι τεχνολογία έτοιμη για το μέλλον, διευκολύνοντας τις αναβαθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό.
  • Αξιοπιστίαμε πιστοποίηση από ανεξάρτητους φορείς, προστασία από διάβρωση C4M, λειτουργία σε αντίξοες συνθήκες και ακραίες θερμοκρασίες έως 50°C χωρίς υποβάθμιση ισχύος.
  • Ενισχυμένη ενσωματωμένη προστασίακαι κουμπί διακοπής φόρτισης για την ασφαλέστερη λειτουργία.
  • Αισθητήρες για κραδασμούς και είσοδο νερού, με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση προβλημάτων στο σημείο φόρτισης.
  • Ευκολία χρήσηςμε αναγνώριση οχήματος που ξεκινά αυτόματα μια φόρτιση κατά τη σύνδεση του καταχωρημένου οχήματος, επιτρέποντας τη δυναμική ταυτόχρονη φόρτιση δύο οχημάτων για μέγιστη απόδοση χρήσης ισχύος.

Schneider Charge

Η νέα λύση της Schneider Electric για την ηλεκτροκίνηση παρέχει εύκολη, πράσινη, ασφαλή και έξυπνη εμπειρία φόρτισης σε κάθε κατοικία, ενσωματώνοντας την τεχνολογία αιχμής και τη μέγιστη αξιοπιστία που προσφέρει η Schneider Electric. Ο Schneider Charge ενσωματώνεται άψογα στο σύστημα διαχείρισης οικιακής ισχύος και έχει σχεδιαστεί για την εύκολη εγκατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά. Επιτρέπει ακόμη την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω εφαρμογής για κινητά για να αξιοποιούνται στο έπακρο όλες οι δυνατότητες φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων..

Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του νέου Schneider Charge

Εύκολη εγκατάσταση σε λίγα λεπτά

Αξιοπιστία και λειτουργικότητα: Κατάλληλος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Έξυπνος και οικονομικά αποδοτικός: Πλήρης έλεγχος φόρτισης μέσω εφαρμογής για κινητά.

Αποδοτική χρήση ενέργειας: Δυναμικό σύστημα διαχείρισης ισχύος για αποφυγή υπερφόρτωσης.

Καθώς περισσότερα κτίρια και καταναλωτές παράγουν, αποθηκεύουν και χρησιμοποιούν τη δική τους ενέργεια, η κυκλοφορία του EVlink Pro DC και του Schneider Charge αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της Schneider Electric. Με την ολοκλήρωση της προσφοράς της σε λύσεις φόρτισης EV, η εταιρεία επεκτείνει το εύρος των καινοτόμων λύσεών της και καθιστά ιδιώτες και εταιρείες έτοιμους για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και την δημιουργία θετικής επίδρασης για τον πλανήτη και τις επόμενες γενιές.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Schneider Electric στην επίσημη ιστοσελίδα της.