Η Sungrow διατηρεί την πρωτιά στην αποστολή φωτοβολταϊκών και το 2023

Η Sungrow διατηρεί την πρωτιά στην αποστολή φωτοβολταϊκών και το 2023
Deltio Typou
Τρίτη, 23/07/2024 - 16:48

Η Sungrow, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, εξασφάλισε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη αποστολών φωτοβολταϊκών μετατροπέων και για το 2023, σύμφωνα με την έρευνα της S&P Global Commodity Insights, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικά δυναμική της πορεία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η Sungrow αύξησε σημαντικά τις επενδύσεις της στην έρευνα και εξέλιξη νέων τεχνολογιών, πρωτοστάτησε με επιτυχία στη σύνδεση στο δίκτυο των καινοτόμων inverter 2000V και επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της. Αυτές οι καινοτομίες εφαρμόζονται ευρέως σε διάφορα σενάρια, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών μεγάλης κλίμακας, των εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών, αλλά και των οικιακών εφαρμογών. Με έξι κέντρα R&D (έρευνας και εξέλιξης) στον κόσμο (δύο εκ των οποίων στην Ευρώπη), η Sungrow έχει επεκτείνει περαιτέρω τα ολοκληρωμένα δίκτυα πωλήσεων και εξυπηρέτησης της σε παγκόσμια κλίμακα. Τα προϊόντα της εταιρείας λειτουργούν σε περισσότερες από 170 χώρες, υποστηρίζοντας την ενεργειακή μετάβαση και την περαιτέρω αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν το 2023 και η παρουσία της Sungrow στα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (ESS). Η σειρά PowerTitan ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά αποστολές άνω των 10,5GWh παγκοσμίως. Με μια πλήρη γκάμα καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και μηδενικά περιστατικά ασφαλείας, η Sungrow βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια εξοπλισμού ESS και ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων ενέργειας.

Τέλος, και στην Ελλάδα, η Sungrow ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της με τη συμμετοχή της σε σειρά σημαντικών φωτοβολταϊκών έργων μεγάλης κλίμακας, αλλά και διαθέτοντας μια πληρέστατη γκάμα λύσεων, inverter και μπαταριών, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.