H Sungrow προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στα υβριδικά οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα

H Sungrow προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στα υβριδικά οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα
Πέμπτη, 05/09/2024 - 14:57

Ως κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος φωτοβολταϊκών inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, η Sungrow δεσμεύεται να αναπτύσσει και να προσφέρει στο κοινό καινοτόμες, αποδοτικές και με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας λύσεις, παρέχοντας βιώσιμη ενέργεια για τα νοικοκυριά

Σε αυτό το πλαίσιο, η Sungrow διαθέτει στην αγορά μια νέα λύση, μιας μπαταρίας μικρότερης χωρητικότητας, της SBR064, η οποία όμως έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζεται και με τους τριφασικούς υβριδικούς οικιακούς inverter της Sungrow. Με χωρητικότητα 6,4kWh, ο νέος αυτός συνδυασμός, ενισχύει την ευελιξία, παρέχει περισσότερες επιλογές για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και εισάγει μια ακόμη πιο προσιτή επιλογή για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα οφέλη ενός υβριδικού φωτοβολταϊκού συστήματος.

Μεγαλύτερη ευελιξία και πιο προσιτό κόστος

Η εισαγωγή ενός συστήματος μικρότερης χωρητικότητας, επιτρέπει στους οικιακούς χρήστες να επιλέξουν ένα σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις ενεργειακές τους ανάγκες και στον προϋπολογισμό τους. Είτε πρόκειται για νέες εγκαταστάσεις, είτε για την αναβάθμιση υφιστάμενων συστημάτων, αυτή η προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Sungrow παρέχει την ευελιξία της κλιμάκωσης της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Αυτό διευκολύνει περισσότερα νοικοκυριά να υιοθετήσουν λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας, συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Επιπλέον, η λύση μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με την απλή προσθήκη πρόσθετων μονάδων μπαταριών, καθεμία από τις οποίες αυξάνει τη χωρητικότητα του συστήματος κατά 3,2 kWh. Για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο απλά, η Sungrow σχεδίασε αυτές τις μονάδες διατηρώντας χαμηλό βάρος (33 kg ανά μονάδα), εγκατάσταση χωρίς εργαλεία και εύκολη θέση σε λειτουργία για έως και 8 μονάδες, συνολικής χωρητικότητας 25,6 kWh.

Τα υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα της Sungrow που συνδυάζουν φωτοβολταϊκό inverter και μπαταρία αποθήκευσης, προσφέρουν πολλά οφέλη στα νοικοκυριά, όπως ενεργειακή ανεξαρτησία, εξοικονόμηση κόστους και ευκολία, χάρη στη λειτουργία εφεδρικής τροφοδοσίας, όπου οι βασικές συσκευές και τα συστήματα του σπιτιού θα συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα υβριδικά συστήματα αυξάνουν την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος ενός νοικοκυριού.

Η Sungrow παραμένει προσηλωμένη στην παροχή καινοτόμων και προσιτών λύσεων που δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιών να αξιοποιήσουν τη δύναμη της ανανεώσιμης ενέργειας. Η επιλογή για μια μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας για τριφασικά οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελεί άλλη μια απόδειξη της αφοσίωσης της Sungrow στην προσφορά μεγαλύτερης ευελιξίας, καθιστώντας την πράσινη ενέργεια πιο προσιτή και συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος με «Καθαρή ενέργεια για όλους».

Για να μάθετε πως τα υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα της Sungrow μπορούν να ωφελήσουν το σπίτι σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://gr.sungrowpower.com/