Η ΠΟΣΠΗΕΦ αξιολογεί τα συστήματα τηλε-εποπτείας και διαχείρισης που θα εγκατασταθούν σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Η ΠΟΣΠΗΕΦ αξιολογεί τα συστήματα τηλε-εποπτείας και διαχείρισης που θα εγκατασταθούν σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς
Τρίτη, 24/09/2024 - 14:16

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ) επιθυμεί να προβεί σε αξιολόγηση των συστημάτων Τηλεεποπτείας που θα εγκατασταθούν σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς και να προτείνει σχετικά στα μέλη των Συλλόγων της.

Για το λόγο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους Προμηθευτές Εξοπλισμού για λήψη και εφαρμογή Εντολών τηλεεποπτείας / ελέγχου σταθμών ΑΠΕ που ενδιαφέρονται να προμηθεύσουν με σχετικό εξοπλισμό τα μέλη της, να αποστείλουν επιστολή ενδιαφέροντος συνοδευόμενα από παρουσίαση της Προτεινόμενης λύσης και σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Στη φάση αυτή δεν απαιτείται οικονομική πρόταση.

Τα σχετικά μπορούν να αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (mail) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στη Διεύθυνση: ΠΟΣΠΗΕΦ, Εγνατίας 37, 54625, Θεσσαλονίκη.

Ο φάκελος ή το αρχείο παρακαλούμε να φέρει ένδειξη << Παρουσίαση της Εταιρείας …………………. Για λύση εξοπλισμού τηλεεποπτείας Φωτοβολταικών Σταθμών >> .

Η παραλαβή από την ΠΟΣΠΗΕΦ της Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει πριν τις 5/10/2024 .

Για την ΠΟΣΠΗΕΦ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ