Πράσινο Ταμείο: Στις 11 Οκτωβρίου ξεκινά η υποβολή προτάσεων στη Β' πρόσκληση για ΣΦΗΟ από τους μικρούς Δήμους

Πράσινο Ταμείο: Στις 11 Οκτωβρίου ξεκινά η υποβολή προτάσεων στη Β' πρόσκληση για ΣΦΗΟ από τους μικρούς Δήμους
Δευτέρα, 04/10/2021 - 12:41

Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου η υποβολή προτάσεων για "Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων" (ΣΦΗΟ), από τους μικρούς δήμους.

Η υποβολή προτάσεων στη Β’ Πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος έως τις 22 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε εδώ τον οδηγό 

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Δείτε εδώ την απόφαση

Δείτε εδώ τους επιλέξιμους δήμους.

Επιπλέον το Πράσινο Ταμείο ενημερώνει, ότι κατόπιν της υπ’ αριθμό 223.6/29-09-2021 Αποφάσεως του Δ.Σ., δίνεται η δυνατότητα για όσους ενταγμένους δήμους της Α’ πρόσκλησης δεν κατέστη δυνατό να δημοσιεύσουν έως 30/09/2021 τη Διακήρυξη ή την Πρόσκληση τους στο ΚΗΜΔΗΣ – χρονικό όριο που είχε τεθεί για την οριστική ένταξη των προσωρινών δικαιούχων στην Α’ πρόσκληση – να αιτηθούν στο Πράσινο Ταμείο προκειμένου να συμπεριληφθούν στη Β’ Πρόσκληση. Η αίτηση θα υπογράφεται από νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου (Δήμαρχο ή Υπηρεσία).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 1-10-2021 έως
10-10-2021
 στα mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .