Η Volton στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Volton στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 03/09/2024 - 14:39

Η Volton ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ΔΕΘ, ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες δίνοντας τη δυνατότητα για παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών και λύσεων στους παραγωγικούς τομείς, μεταξύ αυτών και της ενέργειας.

Στο περίπτερο της Volton (περίπτερο 20), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ανανεωμένα προγράμματα ενέργειας που παρέχει η εταιρεία, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο των νοικοκυριών όσο και των επαγγελματιών. Η Volton, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, προσφέρει λύσεις που διασφαλίζουν οικονομία, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση.

Πέρα από την ενημέρωση για τα προγράμματα ενέργειας, οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια σειρά από activations, όπως ο “Τροχός της Volton”. Μέσω αυτών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν άμεσα δώρα, καθώς και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν το Volton Smart Home, το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού που μιλάει ελληνικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Volton θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, έτοιμο να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τις ενεργειακές λύσεις, που προσφέρει η εταιρεία. Η Volton έχει ως προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, διασφαλίζοντας ότι οι ενεργειακές ανάγκες τους καλύπτονται πλήρως.

Η παρουσία της Volton στη ΔΕΘ 2024 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία, να έρθει πιο κοντά στο κοινό και να αναδείξει τις υπηρεσίες, που την καθιστούν έναν από τους οικονομικότερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα.