Δημόσια Διαβούλευση του Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΥ επί του Εγχειριδίου Πληροφόρησης Συμμετεχόντων για τα ΜΔΝ

Δημόσια Διαβούλευση του Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΥ επί του Εγχειριδίου Πληροφόρησης Συμμετεχόντων για τα ΜΔΝ
Δευτέρα, 08/07/2024 - 14:19

Δημόσια Διαβούλευση του Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΕ επί του Εγχειριδίου Πληροφόρησης Συμμετεχόντων για τα ΜΔΝ που κατήρτισε ο ΔΕΔΔΗΕ

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Άρθρο 4 του Κώδικα ΜΔΝ, οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων του Κώδικα καθορίζονται με τα Εγχειρίδια Εφαρμογής, τα οποία καταρτίζονται από τον Διαχειριστή ΜΔΝ και εκδίδονται με απόφαση της ΡΑΑΕΥ που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αφού προηγουμένως έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κλάδος Ενέργειας ΡΑΑΕΥ θέτει σε δημόσια διαβούλευση το υπ’ αριθμ. I-360575/25-10-2023 (Σχετικό Αρχείο) έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ(ΓρΔ/398793/25.10.2023) προς τη ΡΑΑΕΥ με θέμα «Διαβίβαση Εγχειριδίου Πληροφόρησης του Κώδικα ΜΔΝ» στο οποίο περιγράφονται τα ακόλουθα:

  • Πληροφόρηση, στοιχεία και έγγραφα που παρέχει ο Διαχειριστής ΜΔΝ για τη πρόσβαση των Συμμετεχόντων στην Αγορά των ΜΔΝ.
  • Θέματα πληροφόρησης που απορρέουν από τη διαχείριση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα ΜΔΝ.
  • Πληροφόρηση προς Συμμετέχοντες κατά τη συμμετοχή τους στην Αγορά των ΜΔΝ.
  • Πληροφόρηση προς Τρίτους.
  • Διαδικασία χορήγησης εγγράφων και στοιχείων
  • Διαβάθμιση πληροφοριών και χαρακτηρισμός κατηγορίας ή ομάδας πληροφοριών ως εμπιστευτικών και,
  • Κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια που αφορά στην πληροφόρηση.

Λήξη της παρούσας Δημόσιας Διαβούλευσης: Παρασκευή, 26.07.2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΑΕΥ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως. Μετά τη λήξη της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑΑΕΥ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών και παρεμβάσεών τους, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.