IPTO Innovation Challenge: Το πρώτο Πρόγραμμα του Κόμβου Καινοτομίας του ΑΔΜΗΕ

IPTO Innovation Challenge: Το πρώτο Πρόγραμμα του Κόμβου Καινοτομίας του ΑΔΜΗΕ
Τρίτη, 28/05/2024 - 12:33

Ένα Πρόγραμμα Καινοτομίας για startups, ερευνητικά εργαστήρια και καινοτόμες ομάδες!

Ο ΑΔΜΗΕ σε συνεργασία με την Mantis Beyond Innovation ως Innovation Enabler διοργανώνει το πρώτο IPTO Innovation Challenge «Διαμορφώνοντας ένα ανθεκτικό δίκτυο με ασφάλεια» για την υποβολή προτάσεων που θα οδηγήσουν σε πιλοτική εφαρμογή των λύσεων (Proof-of-Concept) με τη συμμετοχή των διακριθέντων μέσω σύμβασης συνεργασίας μέχρι το ποσό των 20.000 €.

IPTO_Info Day_Newsletter(final_05)

Οι Προκλήσεις

Καινοτομία στην Συντήρηση Πυλώνων

Ανάπτυξη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση φωτογραφιών με σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασης των μεταλλικών μερών των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Καινοτομία στην Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού για εργασία στο πεδίο υποσταθμών ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR).

Ποιους αφορά

Νεοφυείς Επιχειρήσεις

Ερευνητικά Εργαστήρια

Καινοτόμες ομάδες

Οφέλη Συμμετεχόντων

Proof-of-Concept (PoC)

Ο ΑΔΜΗΕ δίνει την δυνατότητα υποστήριξης για ανάπτυξη PoC μέχρι το ποσό των 20.000€ με την προοπτική σύμβασης συνεργασίας για την καλύτερη προτεινόμενη λύση.

Διασύνδεση

Αναπτύξτε σχέσεις συνεργασίας με έμπειρο προσωπικό του οργανισμού. Προβάλλετε την λύση σας μέσω του Προγράμματος και δημιουργήστε επαφές με το Οικοσύστημα Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

Αντίκτυπος

Συμβάλλετε με τις λύσεις σας προς την επίλυση καίριων και σύγχρονων προκλήσεων και γίνετε μέρος στην δημιουργία του Συστήματος Μεταφοράς του "Αύριο".

Υποβολή Πρότασης

Γνώρισε τον Κόμβο Καινοτομίας

Ο ΑΔΜΗΕ μετασχηματιζόμενος σε οργανισμό υψηλής τεχνολογίας, ιδρύει Κόμβο Καινοτομίας μέσω του οποίου επιδιώκει να αναπτύξει συνέργειες με το Οικοσύστημα Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας για ένα βιώσιμο και αξιόπιστο σύστημα μεταφοράς ενέργειας με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων του αλλά και της κοινωνίας.

Προσκαλεί νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και καινοτόμες ομάδες να συνεργαστούν μαζί του. Σε συνεργασία με την Mantis Beyond Innovation έχει σχεδιάσει ένα σύνολο από επικείμενες δράσεις και προγράμματα καινοτομίας με στόχο την κάλυψη όλου του φάσματος των θεματικών και προκλήσεων που εμπεριέχονται στους Πυλώνες Καινοτομίας του.

Μάθε περισσότερα για τον Κόμβο Καινοτομίας και το IPTO Innovation Challenge κάνοντας εγγραφή στο online Info Day της Τετάρτης 12 Ιουνίου.