Στις 15 Νοεμβρίου το 12ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου

Στις 15 Νοεμβρίου το 12ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου
Τρίτη, 10/09/2024 - 15:31

Το συνέδριο διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και η Εταιρεία Επικοινωνίας FMW Financial Media Way, ενώ κύριος Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης

Σε μια περίοδο, όπου τα ενεργειακά θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και του ενδιαφέροντος όλων μας, οργανώνεται το 12ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρο ώστε να ακουστούν οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων και των ειδικών για το θέμα του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού και των ΑΠΕ. Το 12ο Ενεργειακό Συμπόσιο, με τίτλο "Οι μεγάλες αποφάσεις για την ενέργεια" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 – 17:00 στο Royal Hall στη Λευκωσία, με οργανωτές το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και την Εταιρεία Επικοινωνίας FMW Financial Media Way.

Κύριος ομιλητής του Συμποσίου θα είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ προσκλήθηκαν για να μιλήσουν η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Ελλάδας κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, αρμόδιοι κρατικών φορέων της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ, Ρυθμιστικές Αρχές, Εκπρόσωποι Ενεργειακών Εταιρειών, Εταιρειών ηλεκτρισμού και ΑΠΕ, ακαδημαϊκοί και άλλοι αρμόδιοι.

Όπως κάθε χρόνο, το Συμπόσιο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη σύναξη για τα ενεργειακά δεδομένα της Κύπρου, θα επικεντρωθεί και στους τρεις άξονες της ενέργειας, δηλαδή φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό και ΑΠΕ.

12sympcyp.jpg