Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 5η ENERGIA.TEC 2024!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 5η ENERGIA.TEC 2024!
Δευτέρα, 14/10/2024 - 15:05

Το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους τομείς του Ηλεκτρολογικού Υλικού, του Φωτισμού, των Συστημάτων Ασφαλείας και της Ηλεκτροκίνησης εντυπωσίασε με τις κορυφαίες συμμετοχές του πετυχαίνοντας ρεκόρ επισκεπτών!

Με κορυφαίους εκθέτες που έφεραν στο προσκήνιο για τρεις ημέρες την πρωτοπορία της ενεργειακής τεχνολογίας, με ρεκόρ επισκεπτών και ένα δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε η 5η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 – 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Προβάλλοντας τις πιο καινοτόμες λύσεις και αναδεικνύοντας τη σημασία της ενεργειακής μετάβασης, η ENERGIA.TEC επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την επιρροή και τη δυναμική της ως η μοναδική και μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση στην Ελλάδα για τους τομείς του Ηλεκτρολογικού Υλικού, του Φωτισμού, των Συστημάτων Ασφαλείας και της Ηλεκτροκίνησης.
Επαγγελματίες, τεχνικοί και ειδικοί, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και ιδιώτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να δικτυωθούν, να μάθουν αλλά και να εμπνευστούν από τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Τα εγκαίνια

Παρουσία εκπροσώπων των φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια το απόγευμα της πρώτης ημέρας, Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου.

Στα εγκαίνια απηύθυναν χαιρετισμούς οι εξής:

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών (μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. Δείτε το εδώ).
  • Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.
  • Κωνσταντίνος Δαμίγος, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ.
  • Αλέξιος Παυλόπουλος, Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ.
  • Αντώνης Αλιμπέρτης, Πρόεδρος του ΣΕΠΗΥ.
  • Ιωάννης Καλογερόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΤΗΕ.
  • Γεώργιος Μοσχονάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών Ινών.
  • Ιωάννης Μπερτσάτος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευ-μένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης HELLAS CERT.
  • Νίκος Βεργόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΧ.
  • Γεώργιος Κισσανδράκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων.


Την εκδήλωση των εγκαινίων συντόνισε η κ. Ζέτα Φούντα - Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press.

ENERGIA.TEC Forum

Με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και συμμετοχές το παράλληλο τριήμερο ENERGIA.TEC Forum αποτέλεσε για 5η φορά το σημείο συνάντησης των ανθρώπων που διαμορφώνουν τις νέες τάσεις στον κλάδο της ενέργειας. Σε τρεις συνεδριακές αίθουσες πραγματοποιήθηκαν περισσότερες εκδηλώσεις από κάθε προηγούμενη φορά, οι οποίες κατάφεραν να αναδείξουν τα κορυφαία ζητήματα του κλάδου.

energia_tec.jpg

energia.jpg