GE: Νέα παραγγελία ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ

GE: Νέα παραγγελία ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο στο Βιετνάμ
Τρίτη, 23/02/2021 - 15:08

Η GE Renewable Energy εξασφάλισε μία νέα παραγγελία ανεμογεννητριών για το αιολικό πάρκο Cau Dat, ισχύος 60 MW, στην επαρχία Lam Dong του Βιετνάμ, το οποίο αναπτύσσεται από την εταιρεία Ocean Renewable Joint Stock Company.

Ο κατασκευαστής θα παρέχει στο αιολικό έργο 15 ανεμογεννήτριες τύπου 4MW-137, καθώς και υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης για 10 χρόνια.

Οι ανεμογεννήτριες, που θα έχουν ύψος κέντρου 111,5 μέτρων, είναι κατάλληλες για τις συνθήκες ανέμου στην ορεινή περιοχή Lam Dong στην κεντρική ορεινή περιοχή του Βιετνάμ.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της κατασκευής του αιολικού πάρκου Cau Dat Wind αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Το αιολικό πάρκο θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας κατά την αρχική περίοδο κατασκευής και συνεχιζόμενες ευκαιρίες απασχόλησης σε επιχειρήσεις, υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης έργων καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου συμφωνίας.

Ο Gilan Sabatier, περιφερειακός επικεφαλής των χερσαίων αιολικών επιχειρήσεων της GE Renewable Energy στη Νότια Ασία, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Joint Stock Company Ocean Renewable Energy και την ηγετική τους ομάδα για την επιλογή της GE σε αυτό το έργο. Η απονομή του αιολικού πάρκου Cau Dat επιβεβαιώνει περαιτέρω τη δέσμευσή μας για το Βιετνάμ και υπογραμμίζει τη σημαντική συμβολή μας στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας».