Η μπαταρία SBH της Sungrow, κερδίζει το διάσημο Red Dot Design Award 2024 στην κατηγορία Καινοτομία

Η μπαταρία SBH της Sungrow, κερδίζει το διάσημο Red Dot Design Award 2024 στην κατηγορία Καινοτομία
Δευτέρα, 16/09/2024 - 10:36

Η Sungrow, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των φωτοβολταϊκών inverter και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, τιμήθηκε με το διεθνούς κύρους βραβείο Red Dot Design Award 2024 για την καινοτόμο σειρά μπαταριών SBH100-400.

Ο οργανισμός, επιβράβευσε τη σειρά μπαταριών SBH για το σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά της, η οποία συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την αισθητική και τη λειτουργικότητα ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αποθήκευση ενέργειας για οικιακές, αλλά και εμπορικές/βιομηχανικές εφαρμογές.

Η σειρά οικιακών μπαταριών SBH100-400 διαθέτει έναν αρθρωτό σχεδιασμό με κάθε μονάδα να προσφέρει χωρητικότητα 5kWh και με το σύστημα να μπορεί να επεκταθεί έως και τις 160kWh, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες. Μια σημαντική πτυχή του σχεδιασμού είναι η εγκατάσταση plug-and-play του προϊόντος, η οποία καθιστά τη διαδικασία αντικατάστασης και επέκτασης των μονάδων απλή και βολική χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Με κομψή, μοντέρνα σχεδίαση που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την υψηλή αισθητική, η σειρά SBH100-400 ενσωματώνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων κατοικιών. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα της διαδικασίας αποθήκευσης ενέργειας, ώστε να επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Τα προϊόντα της Sungrow έχουν λάβει σειρά βραβεύσεων για τον έξυπνο, ασφαλή και αποτελεσματικό σχεδιασμό τους. Το 2023, ο φορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων EV IDC30E της Sungrow κέρδισε το βραβείο Red Dot 2023, ενώ η Sungrow κέρδισε το πρώτο βραβείο σχεδιασμού iF στον κόσμο στην κατηγορία συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (ESS) σε έργα μεγάλης κλίμακας για το καινοτόμο υγρόψυκτο σύστημα PowerTitan. Το φετινό βραβείο Red Dot Design Award αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της θέσης της Sungrow στην πρωτοπορία του σχεδιασμού της τεχνολογίας αποθήκευσης ενέργειας, με την Εταιρεία επί 27 χρόνια να προσφέρει καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις, κάνοντας πράξη το όραμά της «Καθαρή ενέργεια για όλους».