Η ΑΝΑΚΕΜ στην 88η ΔΕΘ!

Η ΑΝΑΚΕΜ στην 88η ΔΕΘ!
Τρίτη, 10/09/2024 - 08:07

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, η ΑΝΑΚΕΜ σας προσκαλεί σε μια διαφορετική συζήτηση για την ανακύκλωση των ΑΕΚΚ μαζί με τον γνωστό stand-up comedian Διογένη Δασκάλου.

Η ΑΝΑΚΕΜ δυναμικά παρούσα και φέτος στην 88η ΔΕΘ, στο περίπτερο 10, stand 27. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις της ΑΝΑΚΕΜ και τις διαδικασίες αξιοποίησης των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, να συζητήσουν προτάσεις, καθώς και να διερευνήσουν δυνατότητες και πεδία συνεργασίας.

Η ΑΝΑΚΕΜ αποτελεί το μεγαλύτερο Συλλογικό Συστήμα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Ελλάδα. Το δίκτυο της ΑΝΑΚΕΜ καλύπτει σήμερα, 63 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας με περισσότερες από 220 μονάδες ανακύκλωσης – επεξεργασίας ΑΕΚΚ στις 13 Περιφέρειες.

Την περίοδο 2013 – 2023 διαχειρίστηκε 14,8 εκ. tn ΑΕΚΚ και διέθεσε μέσω του δικτύου της 7 εκ. tn δευτερογενή προϊόντα για την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων υποδομών και την αποκατάσταση πεδίων, εφαρμόζοντας Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ΙSO 14001.

Με όραμα μια Ελλάδα χωρίς μπάζα, ασφαλή και ανθεκτική απέναντι στην κλιματική αλλαγή, δυνατή στην κυκλική οικονομία και την ποιοτική κατασκευή η ΑΝΑΚΕΜ δε σταματά να αναπτύσσεται και να παραμένει ανοιχτή στην επικοινωνία με κάθε ενδιαφερόμενο για την παροχή υποστήριξης και περισσότερων πληροφοριών στην ιστοσελίδα www.anakem.gr.