ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού από τον ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού από τον ΔΕΔΔΗΕ
Παρασκευή, 03/05/2024 - 11:14

Δείτε τις περιοχές

Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για τη Φλώρινα, τις Δυτικές Κυκλάδες, τη Σύρο, την Κεφαλονιά και τη Λιβαδειά

Πιο αναλυτικά:

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Φλώρινας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της περιοχής Φλώρινας του Νομού Φλώρινας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως και 15/05/2024.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ Περιοχή Δυτικών Κυκλάδων

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών της Περιοχής Δυτικών Κυκλάδων, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως και 10/05/2024.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ Περιοχή Σύρου

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την περιοχή της Σύρου και ειδικότερα για το πρακτορείο Θήρας, το πρακτορείο Ναξου, το πρακτορείο Πάρου, το υποπρακτορείο Φολέγανδρου και το υποπρακτορείου Ίου, που εδρεύουν στο νομό Κυκλάδων, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως και 08/05/2024.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΠ-Η Περιοχή Κεφαλονιάς

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου της περιοχής Κεφαλονιάς, που εδρεύει στο Αργοστόλι του Νομού Κεφαλληνίας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως και 08-05-2024.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΚΕ Περιοχή Λιβαδειάς

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λιβαδειάς που εδερεύει στη Λιβαδειά του Νομού Βοιωτίας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως και 05/05/2024.

Δείτε περισσότερα εδώ