Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) Χρυσός Νικητής των Education Leaders Awards 2024

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) Χρυσός Νικητής των Education Leaders Awards 2024
Πέμπτη, 04/07/2024 - 11:25

To Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG) του Κέντρου Αειφορίας (CSE) Χρυσός νικητής των Educational Leaders Awards 2024

Το χρυσό βραβείο των Educational Leaders Awards 2024 απονεμήθηκε στο Κέντρο Αειφορίας (CSE) για το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG). Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 9.500 στελέχη επιχειρήσεων σε πάνω από 90 χώρες. Η πρωτοπορία του αφορά την ολιστική προσέγγιση του μοντέλου της βιώσιμης ανάπτυξης και κριτηρίων ESG, αναδεικνύοντας τη σημασία της πλήρης ενσωμάτωσης της Βιωσιμότητας στην επιχειρηματική στρατηγική. Αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης είναι η δημιουργία χιλιάδων επαγγελματιών που σήμερα ηγούνται της Βιώσιμης Ανάπτυξης στους οργανισμούς τους. Τα πιστοποιημένα στελέχη εντάσσονται στην παγκόσμια κοινότητα των ηγετών βιώσιμης ανάπτυξης που πλέον αποτελεί το 90% των FORTUNE 500 εταιριών αλλά και σημαντικών κυβερνητικών και μη κυβερνητικών οργανισμών, όπως οι NASA, Ηνωμένα Έθνη, General Motors, Resolute, Oracle, United Nations, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), Lloyds banking group, ABM, Unilever, Pfizer, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Κυβέρνηση του Καναδά.

“Η απονομή του Χρυσού βραβείου στα Educational Leaders Awards είναι μια σημαντική τιμή για εμάς και αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας και την εξειδίκευσή μας στα θέματα ESG, Net-Zero & Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα” δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας (CSE), κος Νίκος Αυλώνας. “Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την εκπαιδευτική αριστεία και τις καινοτόμες πρακτικές που βασίζονται σε δεκαετίες ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και βιομηχανικής εμπειρίας σε 90 χώρες. Είμαστε περήφανοι που διαμορφώνουμε το μέλλον μέσα από πρωτοποριακές πρακτικές και προγράμματα.”

Το επόμενο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 30 & 31 Οκτωβρίου 2024 και περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση των νέων προτύπων ΕSRS και της διαδικασίας Double Materiality, των απαραίτητων εργαλείων που οδηγούν μια επιχείρηση στην κορυφή της βιώσιμης ανάπτυξης. Για εγγραφές, πατήστε ΕΔΩ Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.cse-net.gr.

unnamed.png