VERDE.TEC: Στις 21-23/02/2025 η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το Περιβάλλον και την Κυκλική Οικονομία

VERDE.TEC: Στις 21-23/02/2025 η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το Περιβάλλον και την Κυκλική Οικονομία
Τετάρτη, 10/07/2024 - 11:20

Το παρόν και το μέλλον για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος περνά μέσα από την έκθεση Verde.tec και το Verde.tec Forum

Η έκθεση θεσμός η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις, επιστρέφει ξανά το 2025 και ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Η διεθνής έκθεση «Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» προετοιμάζεται για να υποδεχθεί για μία ακόμη φορά χιλιάδες επισκέπτες, στις 21 – 23 Φεβρουαρίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Η πρώτη εξειδικευμένη έκθεση της χώρας που «άνοιξε το δρόμο» για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον, θα φιλοξενήσει κάθε καινούρια τεχνολογία και καινοτομία, κάθε νέο προϊόν και λύση, ώστε ο επισκέπτης να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον τομέα του Περιβάλλοντος. Η Verde.tec φιλοδοξεί και πάλι να αποτελέσει ισχυρό «πυλώνα» για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων, επαγγελματιών, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.
Το ραντεβού από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς αναμένεται να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους εκθέτες καθώς η ανταπόκριση είναι ήδη εντυπωσιακή.

Verde.tec Forum
Έτοιμο να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών είναι το τριήμερο Verde.tec Forum, καθώς προετοιμάζονται δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και workshop. Οι εξελίξεις, οι προκλήσεις αλλά και οι προοπτικές στον τομέα του Περιβάλλοντος θα βρεθούν στο επίκεντρο Φόρουμ, με κορυφαίους επιχειρηματίες, φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας να δίνουν το «παρών» για να αναλύσουν κάθε κρίσιμο ζήτημα για τον κλάδο.

Greek Green Awards
Από την έκθεση Verde.tec δεν θα μπορούσε να λείπει η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Τα βραβεία που επιλέγονται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή απευθύνονται σε οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει έργα, προϊόντα ή λύσεις που έχουν ως κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

  • Οι λεπτομέρειες για τα Greek Green Awardsθα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.