Volkswagen το «Επίσημο Αυτοκίνητο» της 88ης ΔΕΘ Χορηγική συνεργασία ΔΕΘ-HELEXPO με Kosmocar

Volkswagen το «Επίσημο Αυτοκίνητο» της 88ης ΔΕΘ Χορηγική συνεργασία ΔΕΘ-HELEXPO με Kosmocar
Πέμπτη, 29/08/2024 - 09:38

Η Kosmocar θα παραχωρήσει προς χρήση στη ΔΕΘ-HELEXPO τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Volkswagen θα είναι το «Επίσημο Αυτοκίνητο» της 88ης ΔΕΘ στο πλαίσιο χορηγικής συμφωνίας της ΔΕΘ-HELEXPO με την Kosmocar. H Kosmocar, αναγνωρίζοντας ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διαθέτει διεθνή ακτινοβολία και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και σημείο αναφοράς τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους χιλιάδες των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επέλεξε την 88η ΔΕΘ, προκειμένου να προβάλλει το εμπορικό σήμα «Volkswagen».

Στο πλαίσιο αυτό η Kosmocar θα παραχωρήσει προς χρήση στη ΔΕΘ-HELEXPO τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, δύο εκ των οποίων θα είναι μάρκας ID. Buzz και το τρίτο μάρκας ID.7. Η Kosmocar ιδρύθηκε το 1970 με στόχο να προσφέρει άριστες υπηρεσίες αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά.

Ξεκινώντας με την επίσημη αντιπροσώπευση της μάρκας «Volkswagen» πριν από 54 χρόνια, επέκτεινε στη συνέχεια το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της, φτάνοντας να αντιπροσωπεύει σήμερα στην Ελλάδα σχεδόν όλες τις μάρκες του Ομίλου Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων των «Audi», «Skoda», «Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα», «Bentley», «Lamborghini» και «Ducati».

Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2024 - 10:23