Πετυχημένη η παρουσία της ΕΑΓΜΕ και στην 88η ΔΕΘ

Πετυχημένη η παρουσία της ΕΑΓΜΕ και στην 88η ΔΕΘ
Παρασκευή, 13/09/2024 - 10:47

Δυναμική ήταν η φετινή παρουσία της ΕΑΓΜΕ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κατά κοινή ομολογία το καλαίσθητο περίπτερο της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών (ΕΑΓΜΕ) συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ΔΕΘ.

Εκτός από το πλούσιο ενημερωτικό και αναμνηστικό υλικό, όσοι επισκέφθηκαν το Περίπτερο της ΕΑΓΜΕ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον πολυσήμαντο ερευνητικό ρόλο της Γεωλογικής Αρχής.

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε εικονική περιήγηση το Εθνικό Γεωλογικό Μουσείο, το οποίο φιλοδοξεί να γνωρίσει τον κόσμο των Επιστημών της Γης στο κοινό και κυρίως στις νεότερες γενιές.

Το περίπτερο της ΕΑΓΜΕ στη ΔΕΘ επισκέφθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επικεφαλής και διοικητές οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πλήθος κόσμου.

Όλοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα επιστημονικά αντικείμενα της Αρχής και την ευρεία δραστηριότητά της. Αν επισκεφθείτε τις επόμενες μέρες την ΔΕΘ, μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε και εσείς από το περίπτερο της ΕΑΓΜΕ.