Ο Σύλλογο Εργαζομένων της ΡΑΑΕΥ αποχαιρετά τον Δημήτρη Παπαδημητρίου

Ο Σύλλογο Εργαζομένων της ΡΑΑΕΥ αποχαιρετά τον Δημήτρη Παπαδημητρίου
Τετάρτη, 25/09/2024 - 08:27

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την αιφνίδια απώλεια του μέλους και συναδέλφου μας, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί, μόλις ήρθαμε στη δουλειά, πληροφορηθήκαμε ότι μόλις είχε φύγει από κοντά μας ο συνάδελφός μας, Χημικός Μηχανικός και Ειδικός Επιστήμονας, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Εμείς, οι άνθρωποι της ΡΑΑΕΥ, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για το πρόωρο χαμό του πολυαγαπημένου μας συναδέλφου καθώς και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Δημήτρη, ήσουν ξεχωριστός και πολύτιμος.

Ήσουν ο άνθρωπος που πρωτοστάτησες στην ίδρυση του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΡΑΕ το μακρινό 2004 και που οι συνάδελφοι σου σε επέλεξαν ως πρώτο Πρόεδρο των Εργαζομένων της Αρχής. Δεν έπαψες ποτέ να νοιάζεσαι για το προσωπικό και να προσπαθείς να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας του. Η βοήθειά σου στο σημερινό ΔΣ του Συλλόγου ήταν ανιδιοτελής και καθοριστική. Ευχόμαστε να αποτελέσεις παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς!

Δημήτρη, ήσουν η προσωποποίηση της υπευθυνότητας, της οργάνωσης, της αποτελεσματικότητας, της αξιοπρέπειας, με αρχές στον εργασιακό σου χώρο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες.

Ήσουν ο άνθρωπος που επισκεπτόμασταν όλοι μας για να μας δώσεις λύσεις. Ήσουν ανήσυχο πνεύμα και δεν εφησύχαζες ποτέ.

Δημήτρη, ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, που εκτιμούσαν, θαύμαζαν και αγαπούσαν όλοι όσοι σε γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί σου. Αγαπούσες τη ζωή και την αισθητική της, αγαπούσες το θέατρο και τα ταξίδια.

Γελούσες δυνατά και το γέλιο σου αντηχούσε παντού.

Με τα έργα σου και την καθοριστική συμμετοχή σου σε όλα τα θέματα της ΡΑΑΕΥ αφήνεις ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου «στο ταξίδι που κάναμε μαζί» και θα μείνεις για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας.

Αγαπημένε μας Δημήτρη, σε αποχαιρετάμε με βαθιά θλίψη, σου ευχόμαστε «καλό ταξίδι» και συμμετέχουμε στη θλίψη των δικών σου ανθρώπων.

Στη μνήμη σου, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς σου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στη ΡΑΑΕΥ, θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία σου και θα κάνει δωρεά στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΡΑΑΕΥ