Το νέο εταιρικό site της BIGSOLAR

Το νέο εταιρικό site της BIGSOLAR
Δευτέρα, 27/05/2024 - 12:41

Η BIGSOLAR, από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διανομής βασικού εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων της χώρας, ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό του εταιρικού ιστοτόπου της. Στόχος του ανασχεδιασμού ήταν η αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας και η ενίσχυση της επικοινωνίας της εταιρείας με την αγορά.

Με σύγχρονο σχεδιασμό, φιλικό περιβάλλον, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση από κάθε συσκευή (σταθερή ή κινητή), ο νέος ιστότοπος φιλοδοξεί να αποτελέσει όχι μόνον ένα αποτελεσματικό κανάλι πληροφόρησης αλλά και ένα δυναμικό πεδίο επικοινωνίας.

Στο νέο εταιρικό site της BIGSOLAR υπάρχει, ασφαλώς, πλήρης και λειτουργική παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας και αναλυτική καταγραφή των δραστηριοτήτων της. Υπάρχουν, όμως, και ενημερωτικά blogs, ενδιαφέροντα case studies και χρήσιμα links, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter της εταιρείας.

Περιηγηθείτε και ανακαλύψτε κάθε σελίδα του στο https://bigsolar.gr

bigsolar_νέο_site_b_940x788.png

Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, με εμπορία φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, λαμπτήρων και φωτιστικών LED, συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και αντλιών θερμότητας. Με συνεχή παρουσία στην εγχώρια αγορά των φωτοβολταϊκών από τα πρώτα της βήματα, αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο. Εξοπλισμός της, συνολικής ισχύος άνω των 800MW, βρίσκεται εγκατεστημένος, σε στέγες ή στο έδαφος, σε κάθε περιοχή της χώρας. Επιπλέον, έχει τοποθετήσει προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας LED σε χιλιάδες βιομηχανικά συγκροτήματα, κτήρια αποθηκών, καταστήματα λιανικής, κτήρια γραφείων, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, και κάθε λογής ειδικά κτήρια και εγκαταστάσεις (αεροδρόμια, διυλιστήρια, λιμάνια, ναούς κ.λπ.).

bigsolar_νέο_site_a_940x788.png