Sungrow: Νέα διαδικτυακή εκπαίδευση με θέμα την υλοποίηση συστημάτων με περιορισμό έγχυσης στο δίκτυο

Sungrow: Νέα διαδικτυακή εκπαίδευση με θέμα την υλοποίηση συστημάτων με περιορισμό έγχυσης στο δίκτυο
Δευτέρα, 03/06/2024 - 10:34
  • Με την αγορά να αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προκήρυξη του προγράμματος επιδότησης "Φωτοβολταϊκά σε Επιχειρήσεις", η Sungrow προγραμματίζει σχετική διαδικτυακή εκπαίδευση για την υλοποίηση συστημάτων με περιορισμό έγχυσης στο δίκτυο, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 11:00 π.μ.
  • Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν και η πρόσβαση είναι εφικτή με την εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου: Feed-in limitation and zero feed-in: easily implemented in PV systems with inverters from Sungrow (clickmeeting.com)

Η Sungrow, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής φωτοβολταϊκών inverters και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, προγραμματίζει για την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 11:00π.μ., διαδικτυακή εκπαίδευση, η οποία εστιάζει στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά και επίκαιρο θέμα της υλοποίησης φωτοβολταϊκών συστημάτων με περιορισμό έγχυσης στο δίκτυο και zero feed-in. Εστιάζοντας με συνέπεια στις ανάγκες της αγοράς, η ομάδα της Sungrow στην Ελλάδα, για ακόμα μια φορά δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να λάβουν χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες που αφορούν άμεσα στις δραστηριότητές τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο, περιλαμβάνει παρουσίαση των φωτοβολταϊκών λύσεων που παρέχονται από τη Sungrow, ενώ θα εστιάζει ιδιαίτερα στο κρίσιμο στοιχείο των ρυθμίσεων εντός του iSolarCloud και του Logger1000, για τη βέλτιστη υλοποίηση συστημάτων με περιορισμό έγχυσης στο δίκτυο.

Η νέα αυτή παρουσίαση έρχεται σε μία περίοδο όπου αναμένεται άμεσα η δημοσίευση του σχετικού οδηγού που θα αφορά στην προκήρυξη του προγράμματος επιδότησης "Φωτοβολταϊκά σε Επιχειρήσεις". Το πρόγραμμα θα αφορά σε επιδότηση φωτοβολταϊκών συστημάτων zero feed-in έως 2MW, με ή χωρίς αποθήκευση. Η παρουσίαση θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το κοινό, με δεδομένο ότι παράλληλα με το αναμενόμενο πρόγραμμα επιδότησης, για τη σύνδεση συστημάτων σε περιοχές όπου το δίκτυο χαρακτηρίζεται ως κορεσμένο, λόγω υπέρβασης της ονομαστικής ισχύος των στοιχείων του δικτύου ή υπέρβασης των επιθυμητών ορίων της τάσης σε κόμβους του δικτύου, απαιτείται η υλοποίησή τους ως zero feed-in συστήματα.

Η συμμετοχή στη διαδικτυακή παρουσίαση είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους. Στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους στους ειδικούς της Sungrow, ενώ για την παρακολούθηση απαιτείται απλά η εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Feed-in limitation and zero feed-in: easily implemented in PV systems with inverters from Sungrow (clickmeeting.com)

iSolarCloud_2.png