ΔΑΠΕΕΠ: Ημερίδα ενημέρωσης για τις δημοπρασίες εγγυήσεων προέλευσης

ΔΑΠΕΕΠ: Ημερίδα ενημέρωσης για τις δημοπρασίες εγγυήσεων προέλευσης
Τρίτη, 04/06/2024 - 14:38

Στα πλαίσια της διεξαγωγής της πρώτης δημοπρασίας που είναι προγραμματισμένη για την 26η Ιουνίου 2024, ο ΔΑΠΕΕΠ ως αρμόδιος και εντεταλμένος φορέας του Δημοσίου, διοργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ στην οποία οι συμμετέχοντες φορείς και όσοι ενδιαφέρονται θα ενημερωθούν για τον κανονισμό και όλες τις λειτουργικές λεπτομέρειες της δημοπρασίας.

Ταυτόχρονα θα παρουσιασθεί και το Πληροφοριακό Σύστημα Υποβολής Προσφορών και Εκτέλεσης Δημοπρασιών ΕΠ, δηλαδή η πλατφόρμα στην οποία διεξάγονται οι δημοπρασίες. Μια σύγχρονη δοκιμασμένη πλατφόρμα, η οποία θα δια-λειτουργεί και με το Πληροφοριακό Σύστημα Εγγυήσεων Προέλευσης που τηρεί ο ΔΑΠΕΕΠ και που είναι συνδεδεμένο με το Ευρωπαϊκό HUB που λειτουργεί ο ΑΙΒ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΑΠΕΕΠ (ΚΑΣΤΟΡΟΣ 72, ΠΕΙΡΑΙΑΣ), την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 12.00 έως 16.00.

Στην Ημερίδα, μαζί με τις παρουσιάσεις θα γίνει διεξοδική συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις επι όλων των θεμάτων που αφορούν τις δημοπρασίες. Θα υπάρχει επίσης και δυνατότητα για διαδικτυακή σύνδεση με παράλληλη μετάφραση, έτσι ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν και συμμετέχοντες από το εξωτερικό.
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα ανοίξει κατάλογος εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον οποίο θα πρέπει να κατατεθούν οι δηλώσεις συμμετοχής για την Ημερίδα μέχρι την Δευτέρα 3/6/2024.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ