Νέα σειρά N-TYPE φωτοβολταϊκών πλαισίων της JA SOLAR από την BIGSOLAR

Νέα σειρά N-TYPE φωτοβολταϊκών πλαισίων της JA SOLAR από την BIGSOLAR
Δευτέρα, 08/07/2024 - 15:18

Η BIGSOLAR, από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διανομής βασικού εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων της χώρας, παρουσιάζει τη νέα σειρά μονοκρυσταλλικών n-type, bifacial φωτοβολταϊκών πλαισίων της JA SOLAR. Με υψηλή απόδοση έως και 22,8% και τεχνολογία πολλαπλών διαύλων κυψελών, εγγυόνται υψηλή παραγωγή ενέργειας και βέλτιστα αποτελέσματα στη χρήση τους.

Τροφοδοτούμενα από την πιο πρόσφατη τεχνολογία ηλιακών κυψελών και μισών κυψελών SMBB n-type, τα συγκεκριμένα πάνελ έχουν υψηλότερη ισχύ εξόδου, μειωμένο LID, καλύτερη απόκριση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και καλύτερο συντελεστή θερμοκρασίας.

JAM54D40-445/450 // Κατάλληλο για residential εφαρμογές και retrofit

  • Ισχύς: 430 – 455W
  • Απόδοση: 21,5% – 22,8%
  • Εγγύηση Προϊόντος: 25 χρόνια
  • Εγγύηση Απόδοσης: 30 Χρόνια

JAM72D40-600 LB // Κατάλληλο για C&I, Utility & retrofit εφαρμογές

  • Ισχύς: 575 – 600W
  • Απόδοση: 21,7% – 22,7%
  • Εγγύηση Προϊόντος: 12 χρόνια
  • Εγγύηση Απόδοσης: 30 Χρόνια

JA SOLAR: Νο1 Κατασκευαστής Φωτοβολταϊκών Πάνελ

Η JA Solar κατέλαβε πρόσφατα την πρώτη θέση στη λίστα των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πάνελ. Συγκεκριμένα, η Wood Mackenzie δημοσίευσε τη λίστα με την κατάταξη κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πάνελ για το 2023, έπειτα από αξιολόγηση 30 κατασκευαστών με εννέα κριτήρια: εμπειρία κατασκευής, παραγωγική ικανότητα, καθετοποίηση παραγωγής, ποσοστά χρήσης δυναμικότητας, ωριμότητα τεχνολογίας, R&D, οικονομικές καταστάσεις, συμμόρφωση με τα κριτήρια ESG, εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) και διαθεσιμότητα πιστοποιήσεων τρίτων. Η JA Solar πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη με βαθμολογία 82,9

BIGSOLAR

Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, με εμπορία φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, λαμπτήρων και φωτιστικών LED, συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και αντλιών θερμότητας. Με συνεχή παρουσία στην εγχώρια αγορά των φωτοβολταϊκών από τα πρώτα της βήματα, αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο. Εξοπλισμός της, συνολικής ισχύος άνω των 800MW, βρίσκεται εγκατεστημένος, σε στέγες ή στο έδαφος, σε κάθε περιοχή της χώρας. Επιπλέον, έχει τοποθετήσει προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας LED σε χιλιάδες βιομηχανικά συγκροτήματα, κτήρια αποθηκών, καταστήματα λιανικής, κτήρια γραφείων, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, και κάθε λογής ειδικά κτήρια και εγκαταστάσεις (αεροδρόμια, διυλιστήρια, λιμάνια, ναούς κ.λπ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ