Διαδικτυακή Παρουσίαση: Το σήμερα και το αύριο στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα από τη Sungrow

Διαδικτυακή Παρουσίαση: Το σήμερα και το αύριο στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα από τη Sungrow
Τρίτη, 03/09/2024 - 15:40

Η Sungrow, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις υπάρχουσες, αλλά και τις μελλοντικές λύσεις που προσφέρει σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις σημαντικές ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: "Λύσεις για ένα αποδοτικό Φ/Β Σύστημα", την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 11π.μ. ώρα Ελλάδας.

  • Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα για οικιακή, αλλά και εμπορική/βιομηχανική εφαρμογή, να παρουσιάζουν αυξανόμενο ενδιαφέρον και το κοινό να αναζητά τις καλύτερες επιλογές, όσο και τις νεότερες τεχνολογικές εφαρμογές που διαθέτει η αγορά, η Sungrow προγραμματίζει σχετική διαδικτυακή παρουσίαση την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ.
  • Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν και η πρόσβαση είναι εφικτή με την εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://csee-sungrow.clickmeeting.com/solutions-for-an-efficient-pv-system/register

Το αυξημένο ενδιαφέρον και στην Ελληνική αγορά για φωτοβολταϊκά συστήματα αντικατοπτρίζει τη σημασία της μείωσης του κόστους ενέργειας, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Sungrow, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις υπάρχουσες, αλλά και τις μελλοντικές λύσεις που προσφέρει σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις σημαντικές ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: "Λύσεις για ένα αποδοτικό Φ/Β Σύστημα", την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 11π.μ. ώρα Ελλάδας.

Στο σεμινάριο αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υφιστάμενες και επερχόμενες λύσεις που προσφέρει η Sungrow στην ελληνική αγορά, σε επίπεδο inverter, συστημάτων μπαταριών για υβριδικά συστήματα, αλλά και στις προηγμένες λύσεις προϊόντων και λογισμικού που σαν στόχο έχουν την εύκολη, αποδοτική και ασφαλή λειτουργία και παρακολούθηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Οι συμμετέχοντες στην διαδικτυακή παρουσίαση θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μια περιεκτική επισκόπηση των σχετικών επιλογών που είναι ήδη διαθέσιμες, αλλά και μια σειρά εξελίξεων που αναμένονται από τη Sungrow στο προσεχές διάστημα και αφορούν τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, αλλά και εκείνα για εταιρείες που θέλουν να επωφεληθούν. Την ίδια στιγμή στο τέλος της παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ειδικούς της Εταιρείας.

Με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας και ηγετική θέση στον χώρο των ανανεώσιμων, η Sungrow σχεδιάζει καινοτόμες τεχνολογίες που σαν στόχο έχουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να επωφεληθούν από χαμηλότερο κόστος ενέργειας και ταυτόχρονα να συμβάλλουν στη χρήση φιλικότερης προς το περιβάλλον ενέργειας. Η ομάδα της Sungrow στην Ελλάδα, υποστηρίζει απόλυτα αυτή την προσπάθεια και με ενέργειες όπως η προσεχής διαδικτυακή παρουσίαση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://csee-sungrow.clickmeeting.com/solutions-for-an-efficient-pv-system/register