ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για τη μεθοδολογία υπολογισμού του Επιτρεπόμενου και Απαιτούμενου Εσόδου του Διαχειριστή του ΕΔΔΗΕ

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για τη μεθοδολογία υπολογισμού του Επιτρεπόμενου και Απαιτούμενου Εσόδου του Διαχειριστή του ΕΔΔΗΕ
Παρασκευή, 14/06/2024 - 10:16

Ανακοίνωση Δημόσιας Διαβούλευσης της ΡΑΑΕΥ αναφορικά με την αναθεώρηση της μεθοδολογίας υπολογισμού του Επιτρεπόμενου και Απαιτούμενου Εσόδου του Διαχειριστή του ΕΔΔΗΕ

Η ΡΑΑΕΥ ανακοινώνει σήμερα την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης αναφορικά με την αναθεώρηση της υφιστάμενης Μεθοδολογίας υπολογισμού του Επιτρεπόμενου και Απαιτούμενου Εσόδου του Διαχειριστή του ΕΔΔΗΕ (Απόφαση ΡΑΕ υπ’ αριθμ. 1431/2020), θέτοντας σε διαβούλευση τόσο την εισήγηση του Διαχειριστή, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., όσο και την υπό επεξεργασία πρόταση της Αρχής.

Λήξη της παρούσας Δημόσιας Διαβούλευσης: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΑΕΥ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά τη λήξη της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης, η Αρχή θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών και παρεμβάσεών τους, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.

Συνημμένα:

  1. Εισήγηση ΔΕΔΔΗΕ
  2. Εισήγηση ΔΕΔΔΗΕ (κείμενο με παρακολούθηση αλλαγών)
  3. Πρόταση ΡΑΑΕΥ
  4. Πρόταση ΡΑΑΕΥ (κείμενο με παρακολούθηση αλλαγών)
  5. Απόφαση ΡΑΕ 1431/2020