Volton: O οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας από την αρχή του 2024

Volton: O οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας από την αρχή του 2024
Τετάρτη, 26/06/2024 - 12:05

Με στόχο να βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων εξόδων νοικοκυριών και επαγγελματιών, μέσω της χαμηλής τιμολόγησης στα προγράμματα ενέργειας, η Volton εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προκειμένου τόσο οι οικιακοί όσο και οι επαγγελματικοί χρήστες να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

H Volton, πιστή στη δέσμευσή της να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να τους παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες χτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, προσφέρει δύο προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, το Volton Yellow Simple Protect στο κίτρινο τιμολόγιο, και το Volton Green Ειδικό στο πράσινο τιμολόγιο, με τα οποία εξασφαλίζει σε ιδιώτες και επαγγελματίες τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς από την αρχή του 2024.

Συγκεκριμένα:

  • Κίτρινο τιμολόγιο – Volton Yellow Simple Protect

Το πρόγραμμα Yellow Simple Protect προσφέρει στους καταναλωτές τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλο το καλοκαίρι. παρέχοντας προστασία από πιθανή αύξηση στο κόστος ενέργειας, ενώ δεν έχει χρονική δέσμευση και ρήτρα αναπροσαρμογής. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται και για επαγγελματικές παροχές Γ21.

Πιο αναλυτικά, το Volton Yellow Simple Protect προσφέρει:

  • Δωρεάν προστασία ανώτατης τελικής τιμής 0,083€/kWh για όλο το καλοκαίρι (έως τέλος Αυγούστου).
  • Ασφάλεια ενός σταθερού προγράμματος και οικονομία/ευελιξία ενός κυμαινόμενου.
  • Αν το κόστη πέσουν, η τιμή στο λογαριασμό ρεύματος θα υποχωρήσει σε ακόμα πιο χαμηλά επίπεδα.
  • Καμία χρονική δέσμευση.
  • Πράσινο τιμολόγιο - Volton Green Ειδικό

Το Volton Green Ειδικό είναι η καλύτερη προσφορά στα πράσινα τιμολόγια καθώς προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις από την αρχή του έτους.

Κατά συνέπεια, οι πελάτες του Volton Green Ειδικό μέσα στο 2024 ξόδεψαν τα λιγότερα χρήματα από όλoυς τους πελάτες πράσινων τιμολογίων της αγοράς, καθώς η εταιρεία απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων του κόστους ενέργειας. Επιπλέον οι νέοι πελάτες του προγράμματος Volton Green Ειδικό απολαμβάνουντο ρεύμα του πρώτου μήνα εντελώς δωρεάν.

Με στόχο να βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων εξόδων νοικοκυριών και επαγγελματιών, μέσω της χαμηλής τιμολόγησης στα προγράμματα ενέργειας, η Volton εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προκειμένου τόσο οι οικιακοί όσο και οι επαγγελματικοί χρήστες να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από έξυπνες και ευέλικτες λύσεις, η Volton λειτουργεί με τρόπο διαφανή, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή.