Η ΖeniΘ γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατώ

Η ΖeniΘ γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατώ
Πέμπτη, 03/10/2024 - 12:25

Μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις σας περιμένουν στα καταστήματα ΖeniΘ από 7 έως 13 Οκτωβρίου

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, τιμά για ακόμη μια χρονιά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με μια σειρά από ξεχωριστές δράσεις.

Συμμετέχοντας ενεργά σε αυτόν τον παγκόσμιο θεσμό που γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες, η ΖeniΘ αναδεικνύει τη σημασία της άριστης εξυπηρέτησης και την αφοσίωσή της στους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό, προσφέρει στους καταναλωτές μια μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά Dual Energy[1], η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα ΖeniΘ, για όλη την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου[2]. Η προσφορά δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας έκπτωση έως και 120€[3] στο φυσικό αέριο και έως 50%[4] στο ρεύμα, με δώρο τα πάγια για 1 χρόνο[5]. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της φετινής Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, όσοι επισκεφθούν ένα από τα 11 καταστήματα ΖeniΘ ανά την Ελλάδα, θα απολαύσουν μια ζεστή υποδοχή με καφέ, κεράσματα, χαρούμενη διάθεση, δώρα και πολλές εκπλήξεις ακόμη.

Ως μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), η ΖeniΘ επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του προσωπικού της, με στόχο την παροχή άρτιας εξυπηρέτησης σε κάθε σημείο επαφής με τον πελάτη, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης, εδώ και δύο δεκαετίες. Η προσήλωση αυτή στην άριστη εξυπηρέτηση επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη διάκριση της ΖeniΘ με δύο βραβεία στα Sales Excellence Awards 2023, για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει η εταιρεία σε όλα τα κανάλια πωλήσεων.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα ΖeniΘ για να γιορτάσουμε μαζί την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!