FG Europe - Όμιλος Φειδάκη: Εκδήλωση για το λανσάρισμα στην Ελλάδα των νέων πρωτοποριακών αντλιών θερμότητας της TCL

FG Europe - Όμιλος Φειδάκη: Εκδήλωση για το λανσάρισμα στην Ελλάδα των νέων πρωτοποριακών αντλιών θερμότητας της TCL
Πέμπτη, 10/10/2024 - 09:06

«Θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό, με ολοκληρωμένες λύσεις για δημιουργική ζωή». Με αυτό το σλόγκαν και ειδική μνεία στην εξοικονόμηση ενέργειας και τις φιλικές προς το περιβάλλον ενεργειακές λύσεις, παρουσίασε η FG Europe - Όμιλος Φειδάκη τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας TCL. Η κυκλοφορία στην ελληνική αγορά των καινοτόμων αντλιών θερμότητας Αέρα-Νερού τύπου Tri-Thermal R32 MONOBLOC, R32 Split και R290 MONOBLOC σηματοδοτεί και την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας για τις δύο κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Στον υπέροχο κήπο του Golf Prive στη Γλυφάδα, στις 4 Οκτωβρίου, η FG Europe, μία από τις μεγαλύτερες και παλιότερες εταιρείες στον χώρο των λύσεων κλιματισμού και των οικιακών συσκευών, υποδέχτηκε περισσότερους από 150 εμπορικούς συνεργάτες και στελέχη της αγοράς από όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και στελέχη της εταιρείας TCL, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους του κλάδου, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν εκπρόσωποι της FG Europe και της TCL και παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φειδάκη, κ. Γεώργιος Φειδάκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δήλωσε ότι «με τη συνεργασία αυτή ισχυροποιείται η ηγετική θέση του Ομίλου Φειδάκη στην εγχώρια αγορά, ενώ επεκτείνονται οι δραστηριότητές του στον Τομέα των αντλιών θερμότητας με ένα από τα πιο ισχυρά σήματα, αυτό της TCL».

H εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Αθανάσιου Φειδάκη, Αντιπρόεδρου του Ομίλου Φειδάκη, ο οποίος ανέπτυξε πτυχές της στρατηγικής και των επενδύσεων του ομίλου για τη νέα περίοδο στον τομέα των σύγχρονων, «έξυπνων» και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών λύσεων προς όφελος των εμπορικών συνεργατών, αλλά και των τελικών καταναλωτών. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «στην FG Europe, πάντα δεσμευμένοι στην ποιότητα και την καινοτομία, ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές, προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο του κλάδου μας και διερευνούμε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες, που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα και στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών αλλά, επίσης, συμβάλλουν και σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Συνεχίστηκε με την ομιλία της κ. Αria Hu, Διευθύντριας TCL Heat Pump Ευρώπης, η οποία αναφέρθηκε στην έως τώρα επιτυχημένη πορεία του Ομίλου TCL, τις δραστηριότητες, το δυναμικό, καθώς και την επέκταση της TCL σε παγκόσμιο επίπεδο. O κ. Μάρκος Κεφάλας Product Manager Αντλιών Θερμότητας της FG Europe παρουσίασε τη γκάμα των προϊόντων, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις υψηλές ποιοτικές τεχνικές προδιαγραφές των νέων καινοτόμων αντλιών TCL.

Όπως επισημάνθηκε, οι αντλίες θερμότητας της TCL ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή αποδοτικότητα και τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν, μειώνοντας σημαντικά τους λογαριασμούς ρεύματος για θέρμανση και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Στα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνονται η άνεση, η ασφάλεια, η ευελιξία, καθώς και χαρακτηριστικά, όπως: έλεγχος 3 ζωνών, Cascade Control, «έξυπνος» έλεγχος εφαρμογών, όπως απομακρυσμένη παρακολούθηση, χαμηλή στάθμη θορύβου, υψηλή θερμική απόδοση, χαμηλότερος συντελεστής ρύπανσης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν, επίσης, την ευκαιρία να δουν από κοντά, σε ειδικά σχεδιασμένο εκθεσιακό περίπτερο, τις αντλίες θερμότητας R32 MONOBLOC, R32 Split και R290 MONOBLOC, καθώς και να ενημερωθούν αναλυτικά για τη γκάμα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα από το εξειδικευμένο προσωπικό των δύο εταιρειών. Μετά την παρουσίαση των προϊόντων ακολούθησε δείπνο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

PHOTO_2.jpgPHOTO_5.jpgFG_EUROPE_LAUNCH_EVENT.jpgPHOTO_6.jpg