«Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος

«Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος
Παρασκευή, 31/05/2024 - 15:39

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ», μέσω του οποίου όλοι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Κωτσόβολος, η οποία επιβραβεύει την

ενεργειακή αναβάθμιση και την ανακύκλωση παλαιότερων, ενεργοβόρων συσκευών, συμβάλλοντας έτσι στην μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον.

Και όλα αυτά γίνονται πράξη, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που φέρνει το πρόγραμμα, όπως:

  • Μοναδικές προσφορές κάθε εβδομάδα σε συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης
  • Προνομιακό πλάνο δόσεων, με δώρο το 50% των τόκων
  • Δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως 200€* και με την αγορά νέου κλιματιστικού, δώρο η αξία εγκατάστασης**.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ και όλα τα ψυγεία με ενεργειακή κλάση A έως C με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του να είναι ότι απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, καθώς δεν υπάρχουν κριτήρια επιλογής.

Η διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι πολύ απλή, αφού μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, στην ιστοσελίδα kotsovolos.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, μπορείς να μάθεις κάθε λεπτομέρεια και να επιλέξεις τη νέα σου συσκευή, από αυτές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Παρακολουθήστε εδώ τη δεύτερη ταινία της νέας καμπάνιας της Κωτσόβολος, μάθετε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ», και κάντε τη σωστή αλλαγή τώρα!

Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2024 - 15:41