Siemens Gamesa: Νέος επικεφαλής τεχνολογίας της χερσαίας επιχειρηματικής μονάδας ο Jorge Magalhaes

Siemens Gamesa: Νέος επικεφαλής τεχνολογίας της χερσαίας επιχειρηματικής μονάδας ο Jorge Magalhaes
Δευτέρα, 27/07/2020 - 16:03

Η Siemens Gamesa διόρισε τον Jorge Magalhaes ως επικεφαλής τεχνολογίας στην χερσαία επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας.

Η εταιρεία δήλωσε ότι με την άφιξη του νέου επικεφαλής ενισχύεται η «τεχνολογική ηγεσία της Siemens Gamesa σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία, όπου η καινοτομία είναι απαραίτητη για τη μείωσης του κόστους ενέργειας με ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις, υψηλής ποιότητας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Magalhaes έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες όπως η Philips, η Motorola, η Emerson Electric και η Vestas, ενώ έχει εργαστεί σε μια σειρά χωρών όπως είναι ο Καναδάς, η Κόστα Ρίκα, οι ΗΠΑ, οι Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Δανία και η Πορτογαλία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της χερσαίας επιχειρηματικής μονάδας της Siemens Gamesa, Alfonso Faubel, δήλωσε:

«Χαίρομαι που καλωσορίζω τον Jorge στην ομάδα. Η προσθήκη του θα ενισχύσει την τεχνολογική μας ηγεσία και θα ενισχύσει την εστίασή μας στην καινοτομία για να αναπτύξουμε τις τεχνολογίες που θα διασφαλίσουν ότι θα πλοηγούμαστε των ανταγωνιστών μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής, ο Jorge κατείχε θέσεις τόσο στη μηχανική όσο και στις πωλήσεις και στις λειτουργίες μάρκετινγκ, γεγονός που του δίνει μια βαθιά κατανόηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών μας».

Ο Magalhaes δήλωσε:

«Είναι τιμή να συμμετάσχω σε αυτήν τη μεγάλη εταιρεία που κατέχει ιδανική θέση για να ηγηθεί της αιολικής βιομηχανίας. Η Siemens Gamesa έχει μια μακρά και περήφανη ιστορία που ηγείται της βιομηχανίας με προϊόντα που θέτουν πρότυπα για αριστεία. Το Siemens Gamesa 5.X είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτού - ένα προϊόν που γίνεται γρήγορα σημείο αναφοράς της βιομηχανίας λόγω της ασυναγώνιστης βαθμολογίας του και του μεγέθους του ρότορα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ για την επέκταση της ηγετικής θέσης της Siemens Gamesa, αναπτύσσοντας ολοένα και πιο οικονομικά αποδοτικές λύσεις που θα συνεχίσουν την επιτάχυνση για τη μετάβαση σε μια πιο βιώσιμη ενεργειακή οικονομία, λιγότερο εξαρτημένη από τα ορυκτά καύσιμα».