IENE: Ισχυροποιείται η θέση του στην Ευρώπη – Φυσική παρουσία σε 13 χώρες

IENE: Ισχυροποιείται η θέση του στην Ευρώπη – Φυσική παρουσία σε 13 χώρες
Παρασκευή, 23/10/2020 - 20:15

Διευρύνεται η παρουσία και η εκπροσώπηση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) μετά και την πραγματοποίηση της 32ης Γενικής Συνέλευσης των εταίρων την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η οποία οργανώθηκε διαδικτυακά με την παρουσία όλων σχεδόν των εταίρων του Ινστιτούτου.

Ττο ΙΕΝΕ διαθέτει πλέον εκπροσώπηση και φυσική παρουσία στις 13 χώρες που αποτελούν την ευρύτερη περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται. Εκτός από την Ελλάδα, όπου και έχει την έδρα του το ΙΕΝΕ, περιλαμβάνονται όλες οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, (Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Κόσοβο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρειο Μακεδονία), η Σερβία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, το Ισραήλ και η Κύπρος

Με την προσθήκη των νέων εταίρων, ο συνολικός αριθμός των μελών της Γενικής Συνέλευσης του ΙΕΝΕ έφθασε τους 42, εκ των οποίων οι 12 προέρχονται από τις χώρες της περιοχής. Οι νέοι εταίροι, οι οποίοι ήδη συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του Ινστιτούτου είναι οι: Prof. Vesna Borozan (Βόρειος Μακεδονία), Slavtcho Neykov (Βουλγαρία), Eugenia Gusilov (Ρουμανία), Mihailo Mihailovic (Σερβία), Dr. Stavri Dhima (Αλβανία), Gokhan Yardim (Τουρκία), Dr. Gina Cohen (Ισραήλ), Fadil Ismajli (Κόσοβο), Aleksandar Mijuskovic (Μαυροβούνιο), Mirsad Sabanovic (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Robert Bosnjak (Κροατία) και Ιωσήφ Ιωσήφ (Κύπρος).