Εγκαινιάστηκε το HUB 26, στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκε το HUB 26, στη Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 10/09/2024 - 15:49

Άνοιξε επίσημα τις πύλες του το HUB 26, το πρώτο, μεγάλης κλίμακας, βιοκλιματικό επιχειρηματικό πάρκο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τη Δυτική Είσοδο της πόλης.

Το HUB 26 θέτει τη βάση μιας νέας εποχής για τη Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης και αφήνει ανοιχτό το πέρασμα για ανάπτυξη και νέα πνοή. Το σύγχρονο αυτό πράσινο συγκρότημα γραφείων έχει προσελκύσει μισθωτές διεθνούς φήμης, όπως η εισηγμένη στον Nasdaq, TaskUs, κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών και εμπειρίας πελατών επόμενης γενιάς, ενώ από την άνοιξη του 2025, στο επιχειρηματικό πάρκο θα λειτουργούν και τα νέα γραφεία της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου, σε ιδιόκτητο αυτόνομο κτήριο. Τη νέα τους έδρα θα βρουν και άλλα ηγετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Alpha Bank και η Πειραιώς.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, κ. Σύνθια Σάπικα, απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Νίκος Τζόλλας, εκπροσωπώντας τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της OURANIA Α.Ε. και του ομίλου DIMAND, κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Η τελετή των εγκαινίων έκλεισε με τις μουσικές μελωδίες της κ. Ειρήνης Σκυλακάκη.