Chargespot powered by WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου με ταχυφορτιστές DC 25kW!

Chargespot powered by WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου με ταχυφορτιστές DC 25kW!
Πέμπτη, 16/03/2023 - 12:00

Το Chargespot, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενισχύεται με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές!

Έτσι, η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου περνάει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση!

Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6 συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot αλλά και στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT στο Μαρούσι. Η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου Chargespot βοηθά τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μοναδικά προνόμια κάθε φορά! Π ιο αναλυτικά οι νέοι φορτιστές βρίσκονται: Στην Automarin και το καφέ Emily’s - Αθήνα, στη Skoda Karalekis- Διδυμότειχο, στον Sakaridis VW-Κιλκίς και τέλος στο Hotel Natassa- Ξάνθη.

Με 499 φορτιστές συνολικά και 7 ταχυφορτιστές η εξέλιξη του δικτύου Chargespot προβλέπεται δυναμική και μαζί με την ενέργεια της WATT+VOLT προσκαλεί ολοένα και περισσότερους να δοκιμάσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.