Στάσσης: Έχουμε αυξήσει τις επενδύσεις μας σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Στάσσης: Έχουμε αυξήσει τις επενδύσεις μας σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Eurokinissi
Δευτέρα, 20/05/2024 - 18:03

Στα θετικά αποτελέσματα του ά τριμήνου του 2024 του ομίλου ΔΕΗ, σχολίασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γεώργιος Στάσσης.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση Στάσση:

«Η ΔΕΗ ξεκίνησε το έτος δυναμικά με ισχυρή λειτουργική κερδοφορία η οποία μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε τις προοπτικές μας για το 2024. Έχουμε αυξήσει τις επενδύσεις μας σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στη δραστηριότητας της Διανομής σύμφωνα με το στόχο μας να γίνουμε ηγετικός παίκτης καθαρής ενέργειας, κρίσιμων υποδομών και υπηρεσιών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή χρηματοοικονομική θέση.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του Στρατηγικού πλάνου που παρουσιάσαμε τον Ιανουάριο στο Capital Markets Day, αξιοποιώντας το επιχειρηματικό μας μοντέλο με παρουσία στην παραγωγή αλλά και την διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο μας προσφέρει ανθεκτικότητα σε περιόδους μεταβλητότητας καθώς και ευκαιρίες για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές μας και να δημιουργήσουμε αξία για τους μετόχους μας.»