ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για την παροχή της Υπηρεσίας Μεταφοράς σε Συζευγμένα Σημεία

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση για την παροχή της Υπηρεσίας Μεταφοράς σε Συζευγμένα Σημεία
Δευτέρα, 08/07/2024 - 14:45

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ επί της εισήγησης του ΔΕΣΦΑ για την τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΦΑ που αφορούν στην παροχή της Υπηρεσίας Μεταφοράς σε Συζευγμένα Σημεία

Με την από 27.6.2024 ανακοίνωσή της για την έγκριση της πρότασης του ΔΕΣΦΑ σχετικά με τις δημοπρασίες κατανομής Μεταφορικής Ικανότητας στα Σημεία Διασύνδεσης και Εισόδου του ΕΣΜΦΑ για το Έτος Αερίου 2024/2025 (Απόφαση ΡΑΑΕΥ Ε-149/2024), η Αρχή ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στην αγορά ότι προτίθεται να εγκρίνει την πρόταση του ΔΕΣΦΑ για τη διάθεση υπηρεσίας μεταφοράς στο Ζεύγος Συζευγμένων Σημείων «Αμφιτρίτη» – «Σιδηρόκαστρο» και τη διάθεση Συζευγμένης Μεταφορικής Ικανότητας Παράδοσης στο Σημείο Εισόδου «Αμφιτρίτη» ύψους περί των 20.000.000 kWh/Ημέρα για το Έτος Αερίου 2024/2025 και κάλεσε τον Διαχειριστή να υποβάλει άμεσα ολοκληρωμένη εισήγηση για τη σχετική τροποποίηση του Κώδικα ΕΣΦΑ που απαιτείται.

Ο ΔΕΣΦΑ υπέβαλε την εισήγησή του με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 9754/05.07.2024 έγγραφο, την οποία η ΡΑΑΕΥ θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΑΕΥ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, με κοινοποίηση στον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., εφόσον το επιθυμούν.

Η ΡAΑΕY θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.