Αναβάθμισε το σπίτι σου σώζοντας τον πλανήτη αλλά και την τσέπη σου!

Αναβάθμισε το σπίτι σου σώζοντας τον πλανήτη αλλά και την τσέπη σου!
Τρίτη, 09/07/2024 - 21:14

«Αλλάζω και Εξοικονομώ» με πολλά οφέλη από τα Public!

Η κουζίνα σου λειτουργεί μόνο όταν έχει… κέφια, το κλιματιστικό σου αργοπεθαίνει και οι λογαριασμοί του ρεύματος σου προκαλούν τρόμο;

Ήρθε η ώρα να κάνεις το σπίτι σου ενεργειακά αποδοτικό σώζοντας τον πλανήτη αλλά και την τσέπη σου! Όχι, δεν είναι επιστημονική φαντασία! Είναι η νέα πραγματικότητα που σε περιμένει με κορυφαίες ενεργειακές συσκευές από τα Public!

Η απόλυτη αναβάθμιση με κορυφαίες ενεργειακές συσκευές

2.jpg

Τα Public συνεχίζουν να αφουγκράζονται τις ανάγκες σου και προσφέρουν επιπλέον σημαντικά οφέλη με κάθε αγορά προϊόντος μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω Εξοικονομώ».

Το νέο πρόγραμμα από τα Public βοηθάει όλα τα νοικοκυριά να αναβαθμίσουν μια σειρά ηλεκτρικών συσκευών με στόχο την ποιοτικότερη ζωή στο σπίτι. Πρόκειται για το πληρέστερο πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες.

3.jpg

Γιατί να το επιλέξεις;

  • Καλύπτει πλήρη γκάμα σε 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως Κλιματιστικά, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air Fryers, Σκούπες stick & robot αλλά και Smart Home Εξοπλισμούς
  • Περιλαμβάνει Προσφορές και Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€
  • Οι αγορές σου μπορούν να γίνουν άτοκα χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσεις
  • Καλύπτει Δωρεάν εγκατάσταση αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευκολία
  • Επιπλέον επιστροφή αξίας στο νέο “Public + Wallet”. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” το οποίο πλέον προσφέρει προνόμια και επιστροφή αξίας στο Public πορτοφόλι σου.

«Αλλάζω και Εξοικονομώ» άτομα με ή χωρίς κάρτα γίνεται; Έγινε!

Μπορείς για παράδειγμα να αγοράσεις τώρα άτοκα χωρίς κάρτα, κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση. Παράλληλα, θα επωφεληθείς από τη δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής μαζί με κουπόνι έως 100€ για επόμενη αγορά σου. Το όφελος δεν σταματά εδώ! Θα λάβεις και επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet” για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο public.gr και στο δίκτυο καταστημάτων Public και στα μεγάλα καταστήματα “Public + home”.

Με νέα ενεργειακή τεχνολογία, το ψυγείο σου θα είναι τόσο αποδοτικό που τα παγάκια θα αρχίσουν να παραπονιούνται για υπερωρίες, ενώ το νέο σου πλυντήριο όχι μόνο θα καθαρίζει τα ρούχα σου, αλλά θα μειώνει και τον λογαριασμό σου. Διπλό κέρδος!

Public_Αλλάξω_και_Εξοικονομώ_1.jpg

Ακόμη, κάθε φορά που ανακυκλώνεις μια παλιά συσκευή, κερδίζεις δωροεπιταγές. Έτσι, μπορείς να αγοράσεις καινούργιες, ακόμα πιο αποδοτικές συσκευές ή απλά να πας για ψώνια και να αισθανθείς σαν βασιλιάς!

Βρες τις κατάλληλες για εσένα συσκευές και ξεκίνα να απολαμβάνεις τη ζωή με χαμηλούς λογαριασμούς, μόνο στα Public!