TÜV HELLAS: Δυναμική παρουσία και πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ

TÜV HELLAS: Δυναμική παρουσία και πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ
Δευτέρα, 02/09/2024 - 15:07

Μια σειρά από εξειδικευμένες ομιλίες για μείζονα θέματα της οικονομίας και της ασφάλειας, podcasts, ειδική τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) καθώς και απονομές πιστοποιητικών περιλαμβάνει η παρουσία της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Φορέας θα συμμετάσχει στην 88η ΔΕΘ με παρουσία εντός του Hall 13, όπου και φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία στο Περίπτερο Β31 ενώ ταυτόχρονα θα διοργανώσει μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτών, στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις και συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς που αφορούν σε καίριους κλάδους της οικονομίας, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις καθώς και στις ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν.

Αναλυτικά, την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής Αγροδιατροφικού Τομέα θα υποδεχθεί στο εκθεσιακό μας περίπτερο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και θα συζητήσουν για τη «Βιωσιμότητα και την Ανάπτυξη στην Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 η κυρία Βασιλική Καλαμποκίδου, Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων, θα φιλοξενήσει ανοικτή συζήτηση με εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων, στο B2B Lounge του Hall 13 καλύπτοντας θέματα αναφορικά με τις προκλήσεις των κριτηρίων ESG στα Logistics.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 η κυρία Ταρσή Γιαννούλη, Αν. Διευθύντρια Medical Devices/ Health θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα: “MDR (EU) 745/2017 Current Status and Perspectives, Basic Principles and Transitional period: The view of a Notified Body” στο Main Stage του Hall 13 ενώ την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:15 ο κ. Κωνσταντίνος Γκουραμάνης, Διευθυντής Γραφείου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Βορείου Ελλάδος, θα παρουσιάσει την ομιλία του: «RES in Greece: Current market prospects and challenges” στο Conference Room του Hall 13.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 16:45 η κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας θα συμμετέχει σε ανοικτή συζήτηση με θέμα “Making Education futureproof: Challenges, opportunities and best practices” στο B2B Lounge του Hall 13 και στις 13 Σεπτεμβρίου στις 16:45 ο κ. Διονύσιος Βιδάλης, Διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων θα αναφερθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που φέρνει η ψηφιοποίηση της οικονομίας στην ομιλία του με θέμα: “Tackling the risks of digitalization”.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις ομιλίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/4dEJ1Nf

Παράλληλα, στο Εκθεσιακό περίπτερο της TÜV HELLAS (TÜV NORD), το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα υπάρξει ειδική εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας (VR) μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και για τις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ειδικό podcast για τη νομοθεσία, την ασφάλεια τροφίμων και τεχνολογικά θέματα στη βιομηχανία τροφίμων, ενώ σε ειδική εκδήλωση εντός του περιπτέρου, τη Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή πιστοποιητικών στην εταιρεία Μασούτης Διαμαντής Α.Ε.

Σημειώνεται ότι οι Ώρες λειτουργίας της ΔΕΘ είναι Καθημερινές: 16:00 – 22:00 και Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00.