Η εταιρία Joltie γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης με Δωρεάν Φόρτιση για 24 ώρες στους Φορτιστές Joltie

Η εταιρία Joltie γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης με Δωρεάν Φόρτιση για 24 ώρες στους Φορτιστές Joltie
Δευτέρα, 09/09/2024 - 13:56

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, η Joltie προσφέρει δωρεάν φόρτιση για όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων στους φορτιστές μας Joltie, για 24 ώρες σε Ελλάδα & Κύπρο! Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας, δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς να φορτίσουν τα οχήματά τους χωρίς κόστος.

Η προσφορά ισχύει από τις 13:00 το μεσημέρι , 09/09/2024 και θα διαρκέσει για 24 ώρες, σε όλους τους φορτιστές Joltie του δικτύου μας.

Ο κ. Αθανάσιος Βαμβακάς, Group Director Marketing & Sales του Ομίλου Eunice, στον όμιλο οπου ανήκει η θυγατρική εταιρεία Joltie, δήλωσε:
"Με αυτή την πρωτοβουλία μας, ενδυναμώνουμε τη δέσμευσή μας για ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον. Η ηλεκτροκίνηση είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και αποτελεί έναν από τους κύριους μοχλούς της πράσινης μετάβασης. Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε ενεργά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης."

Η Joltie καλεί όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων να συμμετάσχουν στη γιορτή της ηλεκτροκίνησης και να απολαύσουν την δωρεάν φόρτιση! Ελάτε να φορτίσουμε το ταξίδι σας μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες:

joltie.com/el/