Η Joltie στην Έκθεση Olympic Yacht Show 2024, Mαρίνα Λαυρίου- Περίπτερο no 23

Η Joltie στην Έκθεση Olympic Yacht Show 2024, Mαρίνα Λαυρίου- Περίπτερο no 23
Τετάρτη, 09/10/2024 - 14:21

Η Joltie, πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο Olympic Yacht Show 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Λαυρίου. Στο περίπτερο Νο. 23, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε από κοντά για τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρουμε για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Joltie είναι μια δυναμική εταιρεία που ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή φορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων. Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων φόρτισης, κατάλληλη για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία, αντοχή και ευκολία χρήσης. Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε τη βιώσιμη κινητικότητα, ενισχύοντας τη χρήση καθαρής ενέργειας στις μεταφορές. H στρατηγική επέκταση της εταιρίας περιλαμβάνει τη συνεχής διεύρυνσή του δικτύου της, τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο, όσο και στις διεθνείς αγορές με στόχο την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών για γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική φόρτιση, προσφέροντας στους καταναλωτές αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις φόρτισης.

Εκτός από φορτιστές για ιδιώτες, η Joltie επενδύει ενεργά στην ανάπτυξη υποδομών φόρτισης σε δημόσιους χώρους, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για εταιρείες και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε επίσης με επιχειρήσεις που διαχειρίζονται στόλους ηλεκτρικών οχημάτων, όπως σχολικά λεωφορεία, φορτηγά και εταιρείες logistics, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου και φόρτισης.

Τι θα δείτε στο περίπτερό μας, Νο 23

Στο περίπτερο Νο. 23, θα ενημερωθείτε για όλη την γκάμα των φορτιστών μας και τις καινοτόμες λύσεις μας για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπρόσθετα, ειδικά για την έκθεση, στο περίπτερο θα φιλοξενηθεί και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο προϊόν, Eunice Marine Pillar, που απευθύνεται σε μαρίνες και λιμενικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας κορυφαία λύση ηλεκτροδότησης για ηλεκτρικά σκάφη. Eπισης όλοι οι επισκέπτες μας θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση ενός οικιακού φορτιστή Joltie Box C με ενσωματωμένο καλώδιο! - Μην το χάσεις!

Η ομάδα της Joltie θα είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να συζητήσει για τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο μας , No 23!

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε από κοντά πώς η Joltie συνεισφέρει στην ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα και να δείτε τις καινοτόμες λύσεις μας για ηλεκτροκίνηση. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ημερομηνίες: 10-13 Οκτωβρίου 2024
Τοποθεσία: Μαρίνα Λαυρίου, Περίπτερο Νο. 23