Η EUNICE POWER ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ)

Η EUNICE POWER ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ)
Πέμπτη, 12/09/2024 - 13:34

Η EUNICE POWER, ηγετική εταιρεία στην προμήθεια και εμπορία ενέργειας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ).

Μετά από επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, η συνεργασία αυτή θα εξασφαλίσει στους επαγγελματίες βιοτέχνες αρτοποιούς της Ελλάδας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, προσφέροντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σταθερότητα στο ενεργειακό κόστος.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μόνο την αρχή ενός φιλόδοξου και μακροπρόθεσμου πλάνου. Το δεύτερο στάδιο θα περιλαμβάνει τη δημιουργία αιολικών πάρκων PPA, με στόχο την ανάπτυξη πράσινης ενέργειας για τους αρτοποιούς. Το τρίτο στάδιο του πλάνου μας περιλαμβάνει την πλήρη ενεργειακή απεξάρτηση των αρτοποιών σε όλη τη χώρα, παρέχοντάς τους ενεργειακή αυτάρκεια και βιώσιμες λύσεις.

Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της EUNICE POWER, κ. Αλέκου Χαρίτου:
«Είναι μεγάλη τιμή για την EUNICE POWER να συνεργάζεται με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική μας να προσφέρουμε βιώσιμες, οικονομικά προσιτές και καινοτόμες λύσεις ενέργειας στους επαγγελματίες βιοτέχνες αρτοποιούς της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή είναι μόνο η αρχή, και στο μέλλον θα ακολουθήσουν ακόμα πιο εποικοδομητικές πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν τόσο τον κλάδο της αρτοποιίας όσο και το περιβάλλον».

Δήλωση του Προέδρου της ΣΑΑΠΠ, κου Παναγιώτη Σαχινίδη:
«Η συνεργασία μας με την EUNICE POWER σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την υποστήριξη των επαγγελματιών βιοτεχνών αρτοποιών, διασφαλίζοντας τους ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας, που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον κλάδο μας. Αυτή η συμφωνία είναι η αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες καινοτόμες συνέργειες στο μέλλον».

Η EUNICE POWER και η ΣΑΑΠΠ δεσμεύονται να συνεχίσουν να εργάζονται στενά, με στόχο την προώθηση των βιώσιμων ενεργειακών λύσεων και την υποστήριξη των αρτοποιών σε όλη την Ελλάδα.