Vestas: Ξεπέρασε το 1GW ισχύος στο Βιετνάμ με νέα παραγγελία 50 MW

Vestas: Ξεπέρασε το 1GW ισχύος στο Βιετνάμ με νέα παραγγελία 50 MW
Τετάρτη, 12/08/2020 - 15:31

Η Vestas, εξασφαλίζοντας νέα παραγγελιά συνολικής ισχύος 50 MW για τη δεύτερη φάση του υπεράκτιου αιολικού πάρκου Hoa Binh 1 στο Βιετνάμ, ξεπέρασε το 1GW εγκατεστημένων ή υπό κατασκευή αιολικών έργων στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια και την επίβλεψη της εγκατάστασης 13 ανεμογεννητριών τύπου V150-4.2MW, με τις 10 από τις οποίες να φτάνουν σε λειτουργία τα 3,8 MW και τις τρεις τα 4,0 MW.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης και 20ετή παροχή υπηρεσιών και συντήρησης 5000 (AOM 5000). Η Vestas δήλωσε ότι ο παραγγελιοδότης, η εταιρεία Phuong Anh Group, επέκτεινε επίσης τη συμφωνία εξυπηρέτησης AOM 5000 της πρώτης φάσης για άλλα 10 χρόνια.

Η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών της δεύτερης φάσης του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Ο πρόεδρος της Vestas Asia Pacific, Clive Turton, δήλωσε:

«Τα περισσότερα από 1 GW έργων που έχει κερδίσει η εταιρεία στο Βιετνάμ, αποτελούν σαφή απόδειξη της εμπιστοσύνης των πελατών μας στην ικανότητα της Vestas να αναπτύξει λύσεις αιολικής ενέργειας για όλους τους τύπους αιολικών έργων στη χώρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Phuong Anh Group που μας έχει απονείμει και τις δύο φάσεις αυτού του έργου και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά μαζί της για να διασφαλίσουμε την επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου».

Πηγή: Renews