Η LG Business Solutions χορηγός στην ημερίδα «Εκπαίδευση και Τεχνολογία»

Η LG Business Solutions χορηγός στην ημερίδα «Εκπαίδευση και Τεχνολογία»
Δευτέρα, 03/06/2024 - 12:36

Παρουσίαση των νέων διαδραστικών οθονών LG Createboard για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας

Η LG Business Solutions συμμετείχε ως χορηγός στην τεχνολογική ημερίδα «Εκπαίδευση και Τεχνολογία», που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ, μέλος του Ομίλου QUEST, στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η ημερίδα είχε ως στόχο τη σύνδεση των εκπαιδευτικών οργανισμών με τις πιο εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και πρακτικές για την αναβάθμιση της διδασκαλίας και της μάθησης στον 21ο αιώνα.

Η LG Business Solutions, πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία και την καινοτομία, παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις πιο πρόσφατες εκπαιδευτικές λύσεις της. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τις διαδραστικές οθόνες LG Createboard, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για εκπαιδευτική χρήση. Συγκεκριμένα, η LG παρουσίασε τα μοντέλα 75TR3DK και 98TR3PJ, που ενισχύουν τη συνεργασία και τη συμμετοχή στην τάξη, προσφέροντας ένα ισχυρό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Η οθόνη 75TR3DK, με λειτουργίες αφής και προηγμένο λογισμικό, συμβάλλει στη δημιουργία ενός διαδραστικού και δυναμικού μαθησιακού περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μάθησης. Η 98TR3PJ, η μεγαλύτερη εκδοχή Createboard, είναι μια διαδραστική οθόνη σχεδιασμένη για μεγαλύτερες αίθουσες διδασκαλίας ή χώρους συνεδριάσεων, προσφέροντας εκτεταμένες δυνατότητες συνεργασίας και υψηλής ποιότητας εικόνα.

Η ημερίδα, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών οργανισμών, περιλάμβανε δυναμικές παρουσιάσεις και συζητήσεις που κάλυψαν θέματα όπως η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση, οι δυνατότητες των διαδραστικών οθονών, η εύκολη online οργάνωση του εκπαιδευτηρίου, καθώς και οι πρωτοποριακές πρακτικές για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης μέσω STEM και VR/AR τεχνολογιών.

Η συμμετοχή της LG ως χορηγός στην ημερίδα αναδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην προώθηση της καινοτομίας και τη δέσμευσή της να υποστηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις.

LGEducational_Open_Day_1.jpg

LGEducational_Open_Day_3.jpg

LGEducational_Open_Day_4.jpg