Η DIVITEC ανακοινώνει νέα συνεργασία στο e-mobility με τη NAVEE

Η DIVITEC ανακοινώνει νέα συνεργασία στο e-mobility με τη NAVEE
Δευτέρα, 08/07/2024 - 11:23

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων της NAVEE, κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η NAVEE ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 ως μέρος του ομίλου Brightway Innovation Intelligent Technology. Έκανε το ντεμπούτο της με την παρουσίαση του μοντέλου NAVEE N65 στην πλατφόρμα crowdfunding της Xiaomi Youpin τον Αύγουστο του 2021, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 500.000 δολάρια. Στον παγκόσμιο χάρτη η NAVEE ξεκίνησε να παρουσιάζει ηλεκτρικά πατίνια τον Ιούνιο του 2022, με πρώτο το μοντέλο Ν40 στην έκθεση Eurobike, ενώ έκτοτε συμμετέχει κάθε χρόνο σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, όπως η IFA και το CES στο Λας Βέγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με διαρκείς καινοτομίες και στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους «παίκτες» της αγοράς, όπως η Xiaomi για την οποία σχεδίασε τα μοντέλα της σειράς 4, η NAVEE έχει εδραιωθεί ως μια ανερχόμενη δύναμη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Η εταιρεία άλλαξε τα δεδομένα, παρουσιάζοντας ένα προϊόν με διπλό σύστημα αναδίπλωσης, με το οποίο αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς. Χαρακτηριστικό των πατινιών της NAVEE, η μεγάλη 4 ιντσών έγχρωμη έξυπνη οθόνη που δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται.

Τα δύο νέα μοντέλα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά των e-scooter

Η DIVITEC διαθέτει στην ελληνική και κυπριακή αγορά δύο μοντέλα της NAVEE, το V40 και το V25i Pro. Το NAVEE V40 e-scooter αποτελεί ένα ευέλικτο ηλεκτρικό σκούτερ, εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα 600W, προσφέροντας άνετη και ομαλή οδήγηση. Το σύστημα αποδοτικής ανάκτησης ενέργειας, σε συνδυασμό με την καινοτόμα υφή των ελαστικών, αυξάνει την αυτονομία κατά 15%. Για διαδρομές που αγγίζουν τα 40km αναλόγως δρόμου και ταχύτητας, το V40 είναι ιδανικό εργαλείο μετακίνσης.

Το NAVEE V25i Pro e-scooter είναι ένα προηγμένο ηλεκτρικό σκούτερ, σχεδιασμένο για καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας άνεση και υψηλή απόδοση. Διαθέτει καινοτόμο διπλό σύστημα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση, ελαστικά 10 ιντσών και κινητήρα μέγιστης ισχύος 600W, αποδίδοντας στις διαδρομές με κλίσεις. Η μπαταρία του παρέχει αυτονομία έως 25 χιλιόμετρα, ενώ τα ενσωματωμένα φλας και το διπλό σύστημα φρένων εγγυώνται την ασφάλεια. Ο νέος σχεδιασμός προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια στήριξης, άνεση και μία βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης. Η κατασκευή από χάλυβα υψηλής αντοχής εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και τη στιβαρότητα του πλαισίου.

Tα προϊόντα της NAVEE είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη και για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας.