H ELVIAL ανακοινώνει την προσθήκη στον εταιρικό της στόλο των πρώτων 20 νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

H ELVIAL ανακοινώνει την προσθήκη στον εταιρικό της στόλο των πρώτων 20 νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Πέμπτη, 06/06/2024 - 14:48

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου 2024, η ELVIAL ανακοινώνει την προσθήκη στον εταιρικό της στόλο των πρώτων 20 νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Έχοντας ηθική υποχρέωση απέναντι στη φροντίδα του περιβάλλοντος, η ELVIAL τοποθετεί στην κορυφή της ατζέντας της επενδύσεις σε πρακτικές που αποσκοπούν στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην πράσινη μετάβαση και στο μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε έτους, αποτελεί το κύριο όχημα των Ηνωμένων Εθνών για την ευαισθητοποίηση και δράση προς την προστασία του περιβάλλοντος. Μεγάλες επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κοινότητες και κυβερνήσεις υιοθετούν το διαφορετικό θέμα της ημέρας, δηλώνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Φέτος, το θέμα της ημέρας είναι «Ώρα για Φύση» και η ELVIAL, δίνοντας όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στη συστημική προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος ως μέρος της εταιρικής της κουλτούρας, πρόσθεσε στο στόλο της τα πρώτα 20 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, διαθέτοντας πλέον και ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης στις εγκαταστάσεις της. Παράλληλα σχεδιάζεται και η περαιτέρω πράσινη και ηλεκτροκίνητη μετάβαση.

Η απόκτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων αποτελεί σημαντική επένδυση για την εταιρεία, με οφέλη πολλαπλά για το περιβάλλον, ως μέρος συλλογικών ενεργειών της που αποσκοπούν στην μείωση των εκπομπών CO2 και άλλων ρύπων. Η εταιρεία συνεχώς ενισχύει την πράσινη εικόνα της στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, διασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Έτσι, παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της για ένα πράσινο μέλλον και καθαρότερο περιβάλλον και εγγυάται ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχει. Προστατεύει το περιβάλλον στην πράξη και αξιοποιεί τις ευκαιρίες βιωσιμότητας έχοντας ως στόχο να βελτιώνεται διαρκώς.