Η ABB συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2024

Η ABB συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2024
Τρίτη, 04/06/2024 - 11:10

Η ABB θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Posidonia2024», η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 και 7 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται στο booth 1.113 Hall 1, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους επισκέπτες της έκθεσης και να τους ενημερώσουν για τις πρωτοποριακές λύσεις της ABB, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους σχετικά μετις νέες προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στον τομέα της ναυτιλίας.

Η παρουσία της εταιρείας σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση αποτελεί μια επιβεβαίωση της δέσμευσής της για την προώθηση της καινοτομίας και της αποδοτικότητας στον τομέα της ναυτιλίας. Μέσω της παρουσίας της στα Ποσειδώνια 2024, η ΑΒΒ σκοπεύει να μοιραστεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις της, που προωθούν την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα στον εν λόγω κλάδο.

Ιδιαίτερη εστίαση θα δοθεί στην τεχνογνωσία της εταιρείας επάνω στον εξηλεκτρισμό των πλοίων, αποδεικνύοντας ότι οι λύσεις της ΑΒΒ μπορούν να προωθήσουν περαιτέρω τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η ομάδα των ειδικών της εταιρείας είναι πρόθυμη να καλωσορίσει όλους τους ενδιαφερόμενους στο περίπτερό της, για να συζητήσει μαζί τους πολλαπλά θέματα, όπως τρέχοντα ή μελλοντικά έργα, αναδυόμενες τεχνολογίες, απανθρακοποίηση και ψηφιοποίηση. Να είστε όλοι εκεί!

ABB_Logo_Print_4C_1.png