Πανελλήνιες 2024: Απαντήσεις και θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών, Βιολογίας

Πανελλήνιες 2024: Απαντήσεις και θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών, Βιολογίας
Τρίτη, 04/06/2024 - 11:41

Τα θέματα και οι απαντήσεις των μαθημάτων που εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη (4/6) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 οι μαθητές στα Γενικά Λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών, των Μαθηματικών και της Βιολογίας. Δείτε και τις απαντήσεις για τις Πανελλήνιες 2024.

Ανακοινώθηκαν όλα τα θέματα των μαθημάτων που εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη (4/6) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι μαθητές στα Γενικά Λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών, των Μαθηματικών και της Βιολογίας. Μπορείτε να δείτε και όλες τις απαντήσεις από το ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία εξετάζονται στα ΓΕΛ είναι τα Λατινικά, η Χημεία και η Πληροφορική την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν (την Παρασκευή 31 Μαΐου) οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων ήταν η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές των ΓΕΛ (την Πέμπτη 6 Ιουνίου) είναι τα εξής:

Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)

Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας)

Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής)

Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.