Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Στάση εργασίας σήμερα από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Στάση εργασίας σήμερα από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.
Πέμπτη, 20/06/2024 - 10:54

Συμμετοχή και στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 12 μ. για τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας στηρίζει με τις δυνάμεις του τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, και συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Εργατικό Κέντρο Πειραιά, Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας την Πέμπτη 20/6 από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 12 μ. την ώρα που θα συζητιέται η επαίσχυντη τροπολογία.

Η τροπολογία έκτρωμα που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και απολύει τους εργαζόμενους δεν θα περάσει.

Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας στη ΛΑΡΚΟ και απαιτούμε να παρθεί πίσω η τροπολογία-έκτρωμα. Το μέτωπο υπεράσπισης της επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και των εργαζομένων πρέπει να σημάνει συναγερμό σε όλους τους χώρους εργασίας. Για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και για να εκφραστεί η στήριξη στους συναδέλφους μας από τη ΛΑΡΚΟ συμμετέχουμε στη στάση εργασίας.

  • Για να μη πεταχτεί κανένας εργαζόμενος έξω από τη ΛΑΡΚΟ.
  • Για να παραταθούν οι συμβάσεις εργασίας τους μέχρι τη μεταβίβαση της ΛΑΡΚΟ στο νέο ιδιοκτήτη.
  • Για τη συντήρηση και την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ.

Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 20 Ιούνη, 12 μ. στο Σύνταγμα για να μην ψηφιστεί το έκτρωμα.

11:15 π.μ. προσυγκέντρωση του Σωματείου στην Ομόνοια.