Η ZeniΘ αναδεικνύει τις ευκαιρίες που δίνουν κορυφαία ενέργεια στη ζωή

Η ZeniΘ αναδεικνύει τις ευκαιρίες που δίνουν κορυφαία ενέργεια στη ζωή
Deltio Typou
Τετάρτη, 03/07/2024 - 18:34

Δύο νέα τηλεοπτικά σποτ κάνουν πρεμιέρα, για την προώθηση της Corporate καμπάνιας της εταιρείας και του νέου διαγωνισμού “Elevate Your Home”

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια, η οποία εστιάζει στην ανάδειξη των ευκαιριών που δίνει η εταιρεία σε όλους, προσφέροντας κορυφαία ενέργεια και μοναδικά προνόμια σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Η καμπάνια αποτελείται από δύο δυναμικά τηλεοπτικά σποτ που αναδεικνύουν τις πολλές και διαφορετικές «ευκαιρίες» που γεμίζουν τη ζωή μας με ενέργεια.

Μέσα από ένα κολάζ καθημερινών στιγμών, παρακολουθούμε μικρές ιστορίες ευκαιριών. Μεταξύ άλλων, μία γυναίκα που αποφοιτά από το πανεπιστήμιο σε μεγαλύτερη ηλικία, στέλνοντας το μήνυμα της δεύτερης ευκαιρίας, μία ομάδα γυναικείου πόλο που, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντοπίζει την ευκαιρία να αποδείξει όσα αξίζει διεκδικώντας τη νίκη, μία κοπέλα που βλέποντας δύο αδέσποτα κουτάβια στο βουνό, αποφασίζει να τους δώσει την ευκαιρία να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Μέσα από τη νέα της καμπάνια, η ZeniΘ υπερβαίνει την απλή προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της και επιλέγει να επικοινωνήσει μια βαθύτερη φιλοσοφία που συνδέει την κορυφαία ενέργεια που παρέχει με τις ευκαιρίες που προσφέρει, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Νέος Διαγωνισμός “Elevate Your Home”
Παράλληλα με το ευρύτερο μήνυμα για τις ευκαιρίες, το δεύτερο μέρος της καμπάνιας προωθεί τον νέο διαγωνισμό της ZeniΘ, "Elevate Your Home". Ο νέος διαγωνισμός της εταιρείας προσφέρει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς νικητές κάθε μήνα να αναβαθμίσουν τον οικιακό εξοπλισμό τους με ολοκαίνουργιες λευκές συσκευές και συσκευές ψύξης/θέρμανσης, κερδίζοντας δωροεπιταγές συνολικής αξίας 15.000€. Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται μέσα από την πλατφόρμα προνομίων ZeniΘ PowerUp, χαρίζει κάθε μήνα σε έναν μεγάλο νικητή 7.000€ και από δύο δωροεπιταγές των 4.000€ σε ακόμη δύο τυχερούς .

Τα δύο τηλεοπτικά spots είναι διαθέσιμα στο κανάλι της ΖeniΘ στο YouTube και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους:


- ZeniΘ – Ένας Κόσμος Γεμάτος Ευκαιρίες
- Power Up by ZeniΘ - Elevate Your Home