Διήμερο Συνέδριο «EUNICE Partners Event – Καινοτομία, Στρατηγική, Συνεργασία. Όλοι Μαζί Κερδίζουμε!»

Διήμερο Συνέδριο «EUNICE Partners Event – Καινοτομία, Στρατηγική, Συνεργασία. Όλοι Μαζί Κερδίζουμε!»
Πέμπτη, 17/10/2024 - 15:31

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του Ομίλου EUNICE στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2024, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens Hotel, την πρώτη ημέρα, αλλά και στο Εργοστάσιο του ομίλου στην Μάνδρα Αττικής την δεύτερη ημέρα , συγκεντρώνοντας κορυφαίους συνεργάτες και επαγγελματίες του κλάδου. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για εμβάθυνση στη στρατηγική του Ομίλου για την ενεργειακή μετάβαση και την τεχνολογική καινοτομία, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ενέργειας και της ενεργειακής ανεξαρτησίας.

Από την πρώτη στιγμή, οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τη ζεστή φιλοξενία της ομάδας μας και την αφοσίωσή μας στη συνεργασία και την επιτυχία. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανέδειξαν την στενή συνεργασία του Ομίλου με τους συνεργάτες του, ενώ η επίδειξη των καινοτόμων λύσεων του Eunice Εnergy Group προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις, που κάλυψαν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, από την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με το ανανεωμένο site της εταιρίας του ομίλου Eunice Power , την ηλεκτροκίνηση με την εταιρία Joltie, ως την κορυφαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων το Έξυπνο Σύστημα Aftonomo by Eunice, με ολοκληρωμένες Λύσεις Ενεργειακής Αυτονομίας και Ανεξαρτησίας, το Σύστημα S4S, ως και την ανάπτυξη των ΑΠΕ, Μεγάλων Έργων Αποθήκευσης Μπαταρίας, Υδρογόνου αλλά και Ηλεκτρικών Διασυνδέσεων κτλ. Ξεχώρισε το τεχνολογικό διαμάντι του ομίλου, η παρουσίαση της ελληνικής ανεμογεννήτριας EW16 Thetis, ως κορυφαία επενδυτική ευκαιρία, που εντυπωσίασε το κοινό με την προοπτική της. Ξέρετε τι είναι πιο ωραίο από το να βλέπεις ανεμογεννήτριες να δουλεύουν για τον πλανήτη? Οι ανεμογεννήτριες αυτές να είναι Ελληνικές! Η EW16 Thetis είναι η πρώτη ελληνική ανεμογεννήτρια και το τεχνολογικό επίτευγμα του ομίλου Eunice.

Ακόμα, ανάμεσα στις πολυάριθμες εντυπωσιακές λύσεις που παρουσιάστηκαν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση της λύσης Joltie Hub. Ο φορτιστής Joltie Hub, αποτελεί την λύση κατανεμημένης φόρτισης προσφέροντας έως και 22kW AC και είναι σχεδιασμένος για εργονομία και αποδοτικότητα. Είναι ιδανικός για χώρους στάθμευσης, γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία, καθώς και δημόσιους χώρους με περιορισμένο χώρο.

Την δεύτερη ημέρα ακολουθήσε η ξενάγηση στο εργοστάσιο του ομίλου Eunice, στην Μάνδρα Αττικής και αποτέλεσε ένα από τα highlights της εκδήλωσης. Οι προσκεκλημένοι μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής φορτιστών και ανεμογεννητριών, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία πίσω από τα συστήματα ενεργειακής ανεξαρτησίας που αναπτύσσει ο Όμιλος. Οι specialists του Ομίλου παρείχαν στους καλεσμένους μας πλήρη και εις βάθος ενημέρωση για τα καινοτόμα προϊόντα και τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρουμε. Οι συζητήσεις που ακολούθησαν, επικεντρωμένες στις εμπορικές ευκαιρίες και την επέκταση της συνεργασίας μας, αποτέλεσαν το ιδανικό κλείσιμο της διήμερης αυτής συνάντησης, ενισχύοντας περαιτέρω τους δεσμούς και ανοίγοντας το δρόμο για νέες δυναμικές συνέργειες.

Maria_G._Michalakis_Head_Communication_Media_Relations.png

Ενθουσιασμός και Στρατηγικές Συνεργασίες

Η ανταπόκριση των συνεργατών μας ήταν ενθουσιώδης, αναδεικνύοντας το EUNICE Partners Event ως σημείο αναφοράς για τη στρατηγική ανάπτυξη και τις συνεργασίες που οδηγούν στο μέλλον της ενεργειακής μετάβασης. Η ζεστή φιλοξενία μας, ενίσχυσε το ομαδικό πνεύμα, ενώ η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων άνοιξε νέους δρόμους για περαιτέρω ανάπτυξη.

Αυτό το διήμερο εκδήλωσε ξεκάθαρα ότι όλοι μαζί κερδίζουμε – μέσω της καινοτομίας, της συνεργασίας , αλλά και της στρατηγικής μας για ένα βιώσιμο μέλλον.

Στο κλείσιμο αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι προτεραιότητα του Ομίλου Eunice είναι πάντα οι άνθρωποι, οι συνεργάτες μας, και οι δράσεις που οδηγούν σε ένα βιώσιμο, καθαρό και πράσινο μέλλον. Μαζί, μέσα από την καινοτομία και την πρωτοπορία, χτίζουμε το δρόμο για έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και το περιβάλλον συνυπάρχουν αρμονικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και τη δέσμευση τους σε αυτό το όραμα. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας, και είμαστε πεπεισμένοι ότι, μαζί, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα! Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, διαμορφώνοντας το μέλλον της ενέργειας και της βιωσιμότητας!