ΤΜΕΔΕ: Στις 13 και 14 Ιουνίου το διεθνές συνέδριο: «Redefining the Future Horizons: Σχεδιάζοντας τις βιώσιμες στρατηγικές του αύριο»

ΤΜΕΔΕ: Στις 13 και 14 Ιουνίου το διεθνές συνέδριο: «Redefining the Future Horizons: Σχεδιάζοντας τις βιώσιμες στρατηγικές του αύριο»
Τετάρτη, 12/06/2024 - 14:39

Το Ταμείο Εργοληπτών Μηχανικών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) διοργανώνει στις 13 και 14 Ιουνίου διεθνές συνέδριο με τίτλο: «Redefining the Future Horizons: Σχεδιάζοντας τις βιώσιμες στρατηγικές του αύριο».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Κτίριο του ΤΜΕΔΕ, επί της οδού Π. Π. Γερμανού 3-5, στην Αθήνα.

Η κλιματική αλλαγή, οι μεγάλες φυσικές καταστροφές και οι ακραίες συνθήκες που εμφανίζονται όλο και συχνότερα, οδηγούν στο σχεδιασμό νέων στρατηγικών, για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι πόλεις, αλλά και οι αγροτικές περιοχές αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς καταστάσεις. Σκοπός του συνεδρίου, την έναρξη του οποίου θα κηρύξει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, είναι να χαρτογραφήσει και να αναδείξει αυτές τις μεγάλες προκλήσεις, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και τα καίρια ζητήματα που τίθενται, υπό το πρίσμα της ελληνικής και παγκόσμιας εμπειρίας, αλλά και των νέων επιστημονικών δεδομένων.

  • Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website του συνεδρίου https://future-horizons.gr